DAF XF Truck of the Year Northern Ireland

A DAF XF nyerte el az „Év Teherautója” díjat Észak-Írországban

 
  • 2018. október 5., péntek
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A DAF XF nyerte el az „Év Teherautója” („Truck of the Year”) díjat Észak-Írország első számú szállítmányozási szakmai eseménye, az Export & Freight Transport & Logistics Awards 2018 alkalmával.

 

Immár negyedik alkalommal ismerték el Európában a DAF XF sorozatát a legrangosabb kitüntetéssel, amióta a DAF Trucks nehézkategóriájú teherautócsaládja – amely a sokoldalú CF sorozat mellett szerepel a kínálatban – a 23 szakújságíróból álló nemzetközi zsűri döntése alapján elnyerte a 2018-as „Nemzetközi Év Teherautója” („International Truck of the Year 2018”) díjat. Ezt követően ugyanis a DAF XF távolsági fuvarozásra készült, nehézkategóriájú modellcsaládját Lengyelországban, Szlovákiában és Szlovéniában egyaránt a helyi „Év Teherautója” díjjal tüntették ki.

Észak-Írországban a szállítmányozói szakma országos képviselőiből és szakértőiből álló zsűri ítélte oda a legrangosabb kitüntetést a DAF XF számára, „teljesítménye, megbízhatósága, sofőrbiztonsága és -kényelme, üzemanyag-takarékossága és márkakereskedői hálózata aftersales-szolgáltatásai alapján egyértelmű győztesként” ismerte el a DAF zászlóshajóját. Kategóriavezető hatékonysága mellett a DAF XF már alapkivitelben innovatív megoldások egész sorával szolgál.


DAF XF Truck of the Year 2018 in Northern Ireland
 
 
 
Rutger Kerstiens

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com