3D-Truck-Configurator-press-release-visual

DAF tehergépkocsi-konfigurátor: az iparág legjobbja

 
  • 2018. július 9., hétfő
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

A DAF Trucks új etalont állított fel az ideális tehergépkocsi létrehozásában az interneten. Az új 3D-s DAF tehergépkocsi-konfigurátor az összes megrendelhető tengelykonfigurációt és fülkeváltozatot megjeleníti, miközben minden lehetséges gyári opciót is tartalmaz – mindezt három dimenzióban. A konfigurált tehergépkocsi közvetlenül megosztható a márkakereskedővel és a felépítményezővel, ami csökkenti az átfutási időket és maximális hatékonyságot tesz lehetővé.

 

A 3D DAF tehergépkocsi-konfigurátor által felhasznált adatokat a rendszer közvetlenül a DAF eredeti tervezési forrásfájljaiból szerzi be online, vagyis 100%-ig pontosak. Ez pedig egyedinek számít a gépjárműiparban.

Az összes változat és opció elérhető 

A 3D-s DAF tehergépkocsi-konfigurátorral minden alkalmazáshoz el lehet végezni az optimális tehergépkocsi online konfigurálását. Kettő, három vagy négy tengelyes, egyes vagy kettős meghajtású, kormányzott vagy nem kormányzott követőtengely, nappali, hálóhelyes vagy extra tágas Space, illetve Super Space Cab fülke – minden elképzelhető tehergépkocsi és alváz változat konfigurálható az interneten. Mindezek mellett az összes gyári opció is konfigurálható. Továbbá a 3D-s DAF tehergépkocsi-konfigurátor az alkatrészek, például az üzemanyagtartályok, az utókezelés és az akkumulátorházak pontos elhelyezését és áttekintését is lehetővé teszi.

Azonnali ellenőrzés 

A virtuális tehergépkocsi 360 fokban elforgatható az online specifikációs folyamat alatt, így azonnal ellenőrizhető, hogy a kiválasztott alváz, fülke és opciók optimális megoldást jelentenek-e az alkalmazás és a lehetséges felépítmény számára. Ez különösen a felépítményezőnek hasznos, aki rögtön láthatja, hogy a megfelelő alkatrészek optimális pozícióban helyezkednek-e el a konfigurációban. A 3D-s DAF tehergépkocsi-konfigurátor tehát lehetővé teszi a teljes jármű specifikáció közvetlen megosztását a felépítményezővel.

Támogatás a márkakereskedőtől 

Ha segítségre van szükség, a DAF-márkakereskedő természetesen készséggel nyújt segítséget a tehergépkocsi specifikációjának elkészítésében. A szállítmányozó a kiválasztott konfigurációt közvetlenül el is küldheti a DAF-márkakereskedőnek, hogy versenyképes árajánlatot kaphasson.

Minden országban elérhető

A DAF új 3D-s DAF tehergépkocsi-konfigurátora az európai DAF weboldalakon érhető el.

 
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com