A mérce a hosszútávú szállításban

A nagy teljesítményű, többféle nyomatékú PACCAR motorokkal, a legújabb TraXon sebességváltókkal, és az optimalizált kormányzással a DAF XF a maximális szállítási hatékonyságra született. Az ultramodern külső kialakítás az utakon közlekedő legvonzóbb nagy hatótávolságú tehergépkocsivá teszi. Tágas, luxus belső terének köszönhetően igazi élmény vezetni.

 • Iparágvezető üzemanyag-takarékosság,
 • nagy rakománysúly,
 • akár 200 000 km-es szervizintervallumok,
 • elsőosztályú felépítményező-barátság,
 • DAF Connect flottakezelő rendszer a legmagasabb szállítási hatékonyság érdekében
 
DAF XF

A DAF szállítási hatékonyság a PURE EXCELLENCE minőség mozgatórugója

A DAF XF iparágvezető üzemanyag-takarékossági mutatókkal büszkélkedhet. Az alacsonyabb fordulatszámokon jelentkező magasabb nyomaték és az optimalizált hajtáslánc kombinációja, az új, nagy hatékonyságú hátsó tengelyek, a továbbfejlesztett elektronikai teljesítmény és az aerodinamikai fejlesztések akár 7%-kal jobb üzemanyag-hatékonyságot eredményeznek a távolsági fuvaroknál. Ezzel eurók ezreit takaríthatja meg évente!

 
fuel consumption

7

%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás

Additional payload

100

kg-mal nagyobb hasznos teher

Service check up

200,000

km-es szervizintervallumok

 
 

 

Iparágvezető üzemanyag-takarékosság

 
 • Továbbfejlesztett PACCAR MX-11 és MX-13 motor
 • Új, hatékony TraXon automata sebességváltó
 • Új, nagy hatékonyságú hátsó tengelyek gyorsabb áttételekkel
 • Optimalizált aerodinamika
 • Továbbfejlesztett funkciók a hajtásláncszoftverben

Az alacsonyabb fordulatszámokon jelentkező magasabb nyomaték és az optimalizált hajtáslánc kombinációja, az új, nagy hatékonyságú hátsó tengelyek, a továbbfejlesztett elektronikai teljesítmény és az aerodinamikai fejlesztések akár 7%-kal jobb üzemanyag-hatékonyságot eredményeznek a távolsági fuvaroknál. Ezzel eurók ezreit takaríthatja meg évente!

 

Nagyobb rakománysúly

 
 • Az új, kimagaslóan hatékony, mégis rendkívül kis méretű kibocsátás-utókezelő rendszer (EAS) 50 kg-mal könnyebb
 • Az áttervezett motorok és az alváz optimalizálása további súlycsökkenést eredményez. 

A tengelykonfiguráció függvényében ezek a jellemzők akár 100 kg-mal is csökkenthetik a jármű tömegét. Ezáltal nagyobb lehet a hasznos teher, ami különösen fontos olyan alkalmazásoknál, ahol minden kilogramm számít.


 

Maximális üzemidő

 
 • Akár 200 000 km-es szervizidőközök
 • Első osztályú kialakítás a felépítményezéshez.

A DAF XF eddig is híres volt jó megbízhatóságáról. Az új elektromos és elektronikus architektúra tovább javítja ezt a teljesítményt. Kevesebb lett a vezeték és a csatlakozó, egyszerűbb lett az elektromos rendszer a lehető legnagyobb megbízhatóság és kiváló rugalmasság érdekében, ha kiegészítőket kell beépíteni. Az eredmény a jármű maximális rendelkezésre állása és az eddigi legalacsonyabb üzemeltetési költségek. 

Fuel efficiency
 
 

 

A DAF XF részletesebben
 

DAF XF
Külső kialakítás

Dizájnelemei a leginkább szemet gyönyörködtető kamionná teszik a DAF XF típust. A változtatások egyben a szállítási hatékonyságot fokozó kiváló aerodinamikai jellemzőkhöz is hozzájárulnak.

DAF XF
Kategóriaelső beltér

A DAF XF a magas színvonalú, kiváló vezetési kényelemre épít, amely a DAF-tehergépkocsikat világszerte ismertté tette.

 
DAF XF
Hajtáslánc

Az iparágvezető üzemanyag-hatékonyság a tökéletesen integrált hajtáslánc eredménye, benne kategóriaelső motorokkal, sebességváltókkal és hátsó tengelyekkel.

DAF XF
Az ideális alap bármilyen felépítménynek

A PURE EXCELLENCE minőséget a jól átgondolt alváz is tükrözi. A gyártás alapanyagául szolgáló kiváló minőségű acél jóvoltából erős, stabil és könnyű. A felépítményezők örömére helytakarékos funkciókkal is rendelkezik.

 
DAF 3D truck configurator

DAF tehergépkocsi-konfigurátor

A hatékonyság a pontosan az Ön igényeinek megfelelő alkalmazási területre szabott tehergépkocsi kiválasztásával kezdődik. Szabja testre a fülkét, a színeket, a jármű külsejét, a hajtásláncot, az alvázat és egyéb jellemzőket a DAF 3D-s tehergépkocsi-konfigurátora segítségével.

Konfigurátor indítása
 
 
 

DAF-márkakereskedőink útmutatással szolgálnak 

A hatékony szállítás többet jelent a tökéletes kamionnál. DAF-márkakereskedőink ezért professzionális szolgáltatások széles választékával kínálnak teljes körű szállítmányozási megoldást, és segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő járművet és a legjobb finanszírozási lehetőséget, és megőrizni flottája tökéletes állapotát.

DAF Connect visual

Connected szolgáltatások

A DAF Connect flottakezelő platform segítségével valós idejű betekintést nyerhet járművezetői, járművei és logisztikai folyamatainak teljesítményébe. Az év 365 napján, napi 24 órában online elérhető információk segítenek megnövelni a járműkihasználtságot, csökkenteni üzemeltetési költségeit, és optimalizálni logisztikai hatékonyságát.

További tudnivalók