Jogi megjegyzés a letöltésekkel kapcsolatban

A webhelyen található képek, videók és egyéb letölthető tartalmak szerzői jogainak a tulajdonosa a © DAF Trucks N.V. Eindhoven (vagy annak leányvállalatai (ahogy az szerepel) és/vagy annak licenctulajdonosai), Minden jog fenntartva.

A webhelyen közzétett gépkocsitípusok, rajzok, fényképek, képek, szövegek, hanggal ellátott és hang nélküli videofilmek, valamint egyéb dokumentumok az ipari és/vagy szerzői jogokat szabályozó törvények hatálya alá esnek, és a DAF Trucks N.V tulajdonát © képezik. Az ebben a bekezdésben hivatkozott elemek le lehet másolni magánjellegű használatra.

A képeket és egyéb letölthető anyagokat, beleértve korlátozás nélkül a szövegeket, képeket és hangokat tilos letölteni, lemásolni, továbbítani, terjeszteni és tárolni a DAF Trucks N.V. előzetes, írásos engedélye nélkül, kivéve, ha az szigorúan magáncélra, média célra vagy a DAF N.V. általi kereskedelmi használatra történik. A tartalmak módosítása kifejezetten tilos.

A képek vagy videók egyéb kereskedelmi célokra való használatára szóló engedélyéért forduljon a DAF Trucks N.V. vállalathoz. A webhelyre lépve a felhasználó elfogadja a fent leírt feltételeket, és igyekszik azokat mindig betartani.