DAF-Used-Trucks-First-Choice_2016271-HR-teaser

Használt tehergépkocsit keres?

 
 
 

Ha nem kíván új tehergépkocsit vásárolni, de megbízható, kiváló minőségű járművel szeretne útra kelni, a használt tehergépkocsi vásárlása jó megoldás lehet. Így egyrészt biztosan minőségi tehergépkocsit szerez, másrészt ugyanazokban a szolgáltatásokban részesülhet, mint egy új típussal.  

 

First Choice

A DAF Used Trucks egy úgynevezett „First Choice” választékot kínál. Ez a DAF által fenntartott minőségjelzés, amely garantálja, hogy az Ön által megvásárolt tehergépkocsi megfelel bizonyos feltételeknek, nevezetesen tíz kritériumnak:

  • A tehergépkocsi öt évnél fiatalabb
  • Futásteljesítménye kevesebb mint 500 000 kilométer
  • A tehergépkocsi „újszerű” állapotban van
  • Dokumentált karbantartási előzményekkel rendelkezik
  • Teljes körű tesztjelentéssel rendelkezik
  • A tehergépkocsi a DAF ellenőrző lista mind a 200 pontjának megfelel
  • Átadás előtt minden karbantartási és javítási munkát elvégeznek a tehergépkocsin
  • A tehergépkocsi készen áll az azonnali használatra
  • Lehetőség van karbantartási és finanszírozási szerződés kötésére
  • A járműre 1 év Euro 6 garancia érvényes

 

DAF Used Trucks teaser

 

Hol vásárolhatok használt DAF-tehergépkocsit?

 

A DAF Európában számos dedikált Used Trucks használttehergépkocsi-központot tart fenn. Ezek a központok a használt járművek széles választékának folyamatos kínálatát biztosítják. Minden jármű szervizelőzményei lekövethetők. A DAF Used Trucks használttehergépkocsi-központok képzett specialistái abban is segítenek Önnek, hogy megtalálja a kívánt alkalmazáshoz leginkább megfelelő tehergépkocsit. Használt járműveink többsége 3–5 éves, és nyugat-európai útviszonyok, illetve időjárási körülmények között üzemelt.

 

 
DAF-Used-Trucks-First-Choice

Saját igényeimre szabhatok egy használt tehergépkocsit?

Szeretné, ha saját vállalata színeit viselné használt DAF tehergépkocsija? Esetleg a tehergépkocsi bizonyos alkatrészeit saját igényeire kívánja szabni? Ezen a téren is meglehetősen sok lehetőség kínálkozik. A lehetőségekkel kapcsolatos további részletekért keresse DAF-márkakereskedőjét.

 
 
 

Több, mint pusztán kiváló minőségű használt tehergépkocsi


A kiváló minőségű használt DAF-tehergépkocsi minden igényét kielégíti, és még annál is többet kínál. Minden DAF-tehergépkocsi mögött nemzetközi márkakereskedői és szervizszervezet áll, amelynek köszönhetően garantált a szakszerű támogatás, szervizelés, finanszírozás, a cserealkatrészek gyors szállítása és a megfelelő műszaki mentés.