Download
  • 28 június 2019
  • Eindhoven
 

A legjobb nyári TRP-termékek

Az elmúlt 25 évben a TRP egy igazán lenyűgöző, széles körű termékcsaládot fejlesztett ki, melyen belül számos, a nyári időszakban is hasznos termék található.

 
TRP Products Summer
 

Tekintse meg a TRP nélkülözhetetlen nyári termékeit:

Állóklíma

Nagyszerű megoldás a fülke hűvösen tartásához a pihenések során és éjszaka. A TRP-állóklíma álló motor mellett működik. A rendszerrel csökkentheti az üzemanyagköltségeket, és a könnyű kezelhetőség elősegíti a kényelmes pihenőidőket.

Fiókos hűtőszekrény/hűtőláda

Frissítő italra vágyik, vagy hidegen akarja tartani az ételét? A TRP-hűtőláda tökéletesen illeszkedik a fülke kialakításába, automatikus belső világítással van ellátva, és a tetején 2 pohártartó található, továbbá a hőmérsékletet igény szerint +5 °C és -16 °C között állíthatja.

Ablaktörlő lapátok

A TRP-törlőlapátok elengedhetetlenek a tiszta látómezőhöz és a biztonságos vezetéshez. A rendkívül strapabíró gumilapátok a magas nyári hőmérséklettel, a porral és szélsőséges körülményekkel is felveszik a versenyt.

Nyári szélvédőmosó

A szélvédő a nyári időszakban más hatásoknak van kitéve, így hasznos lehet egy speciális nyári ablakmosó. A nyári TRP-ablakmosót kifejezetten a rovarok könnyű eltávolítására tervezték, hogy szélvédője csíkmentes maradjon.

Rovareltávolító

A magasabb hőmérsékletből adódóan több rovar tapad a szélvédőre, és meglehetősen nehéz őket lemosni onnan. A TRP-rovareltávolító segítségével üveg, króm, műanyag és lakkozott felületekről is biztonságosan letisztíthatja a rovarmaradványokat.

Tehergépkocsi-sampon

Az első benyomás a legfontosabb, ehhez pedig kulcsfontosságú a tiszta tehergépkocsi. A megnövekedett por- és pollenmennyiség, valamint a magas hőmérséklet megkívánja, hogy rendszeresen tisztítsa a tehergépkocsit. A TRP-tehergépkocsi-samponnal egyszerre tisztíthatja, óvhatja és fényezheti a tehergépkocsiját.

Légkondicionáló szűrő

A nedvesség, a szennyeződések és a levegőben keringő részecskék károkat okozhatnak a rendszerben. A szűrő elősegíti a hatékony légkondicionálást, így ügyeljen annak rendszeres ellenőrzésére és szükség szerinti cseréjére.

TRP-fülke-levegőszűrő

A TRP-fülke-levegőszűrő segítségével vezetés vagy pihenés közben is tiszta levegő kerül a fülkébe. A szűrőnek kőszőnhetően nem jut por, pollen, piszok vagy egyéb szennyező anyag a fülkébe. Az optimális teljesítményhez ne felejtse el rendszeresen cserélni.

Többet szeretne megtudni a TRP-termékekről?

A DAF-márkakereskedő készséggel tájékoztatja a legmegfelelőbb termékekről, a TRP-termékekkel kapcsolatos további információért pedig keresse fel a www.trp.eu oldalt.