Meghibásodott a belső világítás: mit tegyek? 

Ideje nagy részét a fülkében tölti – szinte a második otthona. Ugyanolyan fontos, hogy kellemes légkör legyen a fülkében, mint az otthonában, és a belső világítás segít ennek kialakításában. Mi a teendő azonban akkor, ha elromlik? Az izzó típusától függően ezt a lámpát saját kezűleg is viszonylag könnyen kicserélheti. Ugyanez vonatkozik szinte minden fajta belső világításra. Ha viszont nem biztos a dolgában, érdemes szakemberrel elvégeztetni a munkát.

 

Kellemesebb légkör olcsóbban: LED szalag

Ha olyan lámpát keres, amelyet könnyű kicserélni és még gazdaságos is, érdemes megfontolni a LED szalagot. Hosszú üzemélettartammal rendelkeznek, és mindezek felett könnyen eltávolíthatók és kicserélhetők. Egyszerűen helyezze oda, ahová szeretné, és kövesse a mellékelt útmutatót. Pofonegyszerű!

Replacing interior lighting
 

Beépített világítás

Van olyan lámpa a tehergépkocsijában, amely cserére szorul, de teljesen be van építve a beltérbe?  A tehergépkocsija típusára vonatkozó vezetői kézikönyv pontosan leírja, hogyan cserélhető ki szakszerűen. Ha mégsem biztos a dolgában, DAF-márkakereskedőjére is bízhatja a munkát.

Vissza a tudásbázishoz