A tehergépkocsi szélességjelző világításának saját kezű cseréje

A tehergépkocsi jó láthatósága szempontjából rendkívül fontos a szélességjelző világítás. Ha a szélességjelző világítás út közben elromlik, saját kezűleg is kicserélheti, amennyiben pontosan tudja, hogyan kell, és persze van tartalék készlet a tehergépkocsiban.

 

Hogyan kell bikázni a tehergépkocsit?

Ha a tehergépkocsi nem indul, valószínűleg lemerült az akkumulátora. Ha észreveszi, hogy a fényszórók egyre halványabbá válnak vezetés közben, az egy másik jele annak, hogy intézkedni kell. Ebben a részben elmagyarázzuk, hogyan kell biztonságosan bebikázni a tehergépkocsit három egyszerű lépésben, és azzal kapcsolatban is adunk néhány tanácsot, hogyan előzhető meg az akkumulátor lemerülése.

Ha nem biztos a dolgában, forduljon DAF-márkakereskedőjéhez!

Ha nem tudja pontosan, hogyan kell kicserélni a szélességjelző világítást, érdemes inkább szakemberrel, például DAF-márkakereskedőjével elvégeztetni a munkát. Ha a világítást nem megfelelően szerelik be, annak messzemenő következményei lehetnek az úton. A márkakereskedő számára ez egy rutin művelet, amely szavatolja az Ön biztonságát.

 

Kérdése van?

Ha további kérdése van a szélességjelző világítás cseréjével kapcsolatban, és tanácsot kérne arra vonatkozóan, mit érdemes leginkább tenni, DAF-márkakereskedője bővebb felvilágosítást tud adni, és akár el is tudja végezni Ön helyett a munkát.