ProudDAF Lori Negri

Lori Negri

„Én és a DAF-om egymásnak lettünk teremtve.”

 

“A családom az első, de rögtön utána a tehergépkocsim következik.”

 

Lori Negri több mint 35 éve dolgozik tehergépkocsi-vezetőként. Saját elmondása szerint kiváltságosnak érzi magát, hogy beutazhatja Brazíliát.  Szerinte a tehergépkocsi-vezető szakma a legszebb a világon, különösen az ő nagy és sokszínű országában. 

Négy évvel ezelőtt Lori lecserélte a tehergépkocsiját egy DAF-ra. Akkoriban a DAF még viszonylag új márka volt Brazília rendkívül versenyképes tehergépkocsi-piacán. Ennek ellenére mégsem volt ismeretlen márka Lori számára: már jóval a brazíliai bevezetés előtt tájékozódott róla különböző videók megtekintésével. Miután Campo Grandéban egy DAF-márkakereskedő megnyitotta az üzletét, kis idővel rá Lori már tesztvezetésre indult. Szerelem volt első látásra. 

“Beleszerettem a kényelembe, az erőbe és a tartósságba” – mondja. “Számomra a családom az első, de rögtön utána a tehergépkocsim következik.”

A DAF-ja örömmel tölti el Lorit. „Azt az időt, amelyet régen a többi tehergépkocsim karbantartásával és javításával töltöttem el, most meg tudom spórolni. Ez azt jelenti, hogy több időm van a családommal lenni.”

“Az ereimben gázolaj folyik, és a vezetés az életem” – foglalja össze. “Én és a DAF-om egymásnak lettünk teremtve.”

 

Lori Negri,
tehergépkocsi-vezető

ProudDAF Lori Negri teaser
ProudDAF
 
 


Szeretné online látni a történetét?

Küldje el nekünk DAF-történetét, és mi osztozunk büszkeségében.


 
 

Ezt is érdemes még elolvasni: