Ultimate – a szállítmányozási kiválóság legjobbja

 

A DAF mindig első helyen állt a szállítmányozási iparágban a teljes tulajdonosi költség tekintetében, miközben folyamatosan nagy hangsúlyt fektet a hatékonyságra, a biztonságra és a járművezető kényelmére. A DAF Ultimate csomag bevezetésével a DAF XF és CF járművek a kiválóság következő szintjére lépve maximális járművezetői kényelmet nyújtanak, és ezzel párhuzamosan maradéktalanul kielégítik a flottakezelők és flottatulajdonosok igényeit. Természetesen a környezetvédelem is a csomag szerves részét képezi.

 
 
Lépjenek kapcsolatba velem
 
 

DAF Ultimate csomag

Az XF és CF járművekre vonatkozó DAF Ultimate csomag olyan funkciók széles választékát tartalmazza, amelyek
optimalizálják a biztonságot, a hatékonyságot és a járművezető kényelmét. 

 

  • LED-es fényszórók

  • A fülke automata klímavezérlése

  • Akkumulátortöltöttség-figyelő rendszer

  • Abroncsnyomás-figyelő rendszer

  • Tartozék-tápellátás

  • Prediktív sebességtartás

  • LED-es hátsólámpa-egység

 

 
PDF letöltése
 
 
 
 

Ultimate+ csomag

A hatékonyságot, a biztonságot és a járművezetői kényelmet még inkább szem előtt tartó szállítmányozási szolgáltatók az Ultimate+ csomagot választhatják. Ez a DAF Connect online flottakezelő rendszert és egy DAF MultiSupport Flex Care javítási és karbantartási szerződést is magában foglal.*

Válassza az Ultimate+ csomagot, hozza ki a legjobbat a tehergépkocsijából, és éljen maximálisan az Ultimate lehetőségeivel.

*DAF MultiSupport Flex Care javítási és karbantartási szerződés: a meghibásodási segélynyújtás mellett a Flex Care teljes körű megelőző karbantartást és a teljes járművön szükséges javításokat tartalmazza, a kopást is beleértve. A Full Care változatra való korszerűsítésre is van lehetőség.

 
DAF Connect

DAF Connect

Az Ultimate+ csomag a DAF Connect alkalmazást is magában foglalja. Ez az online flottakezelő rendszer valós idejű betekintést nyújt a járművezetők, a járművek és a logisztikai folyamatok teljesítményébe. Ráadásul most az Open Platform funkciók segítségével továbbra is használhatja jelenlegi telematikai platformját, és gond nélkül integrálhatja a DAF Connect adatokat a háttérrendszereibe. A járműállapot-ellenőrzés funkció segítségével pedig figyelemmel kísérheti a sürgős figyelmeztetéseket a DAF Connect műszerfalon.

A DAF Connect alkalmazás lehetővé teszi a járművezetők számára, hogy összehasonlítsák tehergépkocsivezetési teljesítményüket a társaikkal. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy fel lehessen mérni a helyzetet, meg lehessen tenni a megfelelő intézkedéseket az állásidő megelőzésére, és folyamatos üzemben lehessen tartani a tehergépkocsikat. Emellett a tachográf távoli letöltése egyszerű hozzáférést biztosít a flottakezelők számára a járművezetői adatokhoz a jogi megfelelőség biztosítása érdekében.

 
DAF_CF_with_Ultimate_Package

Tökéletes fejlődés

 

Ultimate – tökéletes hatékonyság

A szállítási hatékonyság kulcsfontosságú tényező, és a DAF Trucks ezen a területen is az élen jár. A folyamatos optimalizációs program révén jelenleg a leghatékonyabb járműveket forgalmazzuk a piacon, amelyek példátlan szintre csökkentik az üzemanyag-fogyasztást. Például az abroncsnyomás-figyelő rendszer folyamatosan ellenőrzi az abroncsnyomást, ami hozzájárul a lehető legnagobb üzemanyag-hatékonysághoz. Emellett a prediktív sebességtartás akár 2 kilométerre előre képes meghatározni a vezetési körülményeket. Ez a mozgási energia lehető legnagyobb mértékű kihasználásával akár további 4% üzemanyag-megtakarítást is lehetővé tehet.

Ultimate – tökéletes járművezetői kényelem

A DAF Ultimate csomag a járművezető kényelmét szolgáló új funkciókat is tartalmaz. Az automata klímavezérlés a vezetési körülményektől függetlenül otthonos fülkebelső kialakítását teszi lehetővé. A tartozék-tápellátásnak köszönhetően pedig a fülkék könnyedén felszerelhetők a hosszabb éjszakai pihenéshez szükséges összes kellékkel, például állóklímával, mikrohullámú sütővel, hűtővel és tévével. A járművezető nagyobb kényelme biztonságosabb vezetést, nagyobb üzemanyag-hatékonyságot, alacsonyabb üzemeltetési költségeket és nagyobb járműkihasználtságot eredményez.

 

Ultimate – tökéletes biztonság

A biztonság az első számú prioritásunk, amely az évek során számos fontos fejlesztéshez és újításhoz vezetett, többek között a fejlett vészfékezési rendszer (AEBS-3) megalkotásához is. A DAF Ultimate csomagot kihasználva LED-es fényszórók és hátsó lámpák segítségével maximalizálhatja az éjszakai láthatóságot és a biztonságot, valamint normál menetfényekkel javíthatja a nappali láthatóságot.

DAF-XF-CF-Ultimate-Truck-01
 
vehicle availability

Ultimate – maximális rendelkezésre állás

A legújabb DAF XF és CF típusok már most is jelentős járműkihasználtságot kínálnak az olyan funkciók beépítésének köszönhetően, mint a személyre szabott DAF járművezetői képzés és a járműállapot-figyelés. Az Ultimate csomag még tovább növeli a rendelkezésre állás idejét az akkumulátorok állapotát figyelő akkumulátorenergia-kezelő rendszer segítségével, amely szintén a jármű optimális rendelkezésre állását támogatja.

environmental impact

Ultimate – tökéletes környezetvédelem

A tiszta dízel technológia egyszerűen a filozófiánk szerves része. Az XF és CF járművek alternatív üzemanyagokkal, például szagtalan, biológiailag lebomló hidrogénnel kezelt növényi olajjal (HVO) is képesek működni, melynek köszönhetően műszaki módosítás és a járműteljesítmény csökkenése nélkül is kevesebb káros anyagot bocsájtanak ki.

 
 

Teljes körű szállítási megoldás

A hatékony szállítás többet jelent a tökéletes kamionnál. Éppen ezért a DAF teljes körű szállítási megoldást kínál. A DAF tevékenységét egy professzionális szervezet és nemzetközi márkakereskedői hálózat támogatja. Segítenek kiválasztani a megfelelő járművet, gondoskodnak a finanszírozásról, és flottáját tökéletes állapotban tartják.

DAF Services