PACCAR Electric charging station

Töltőállomások elektromos járművekhez

 

A PACCAR Parts töltőállomások bevezetésével támogatja az elektromos járművek globális elterjedését. Ezeket a töltőket úgy tervezték, hogy minden körülmények között hibátlanul működjenek az elektromos DAF tehergépkocsikkal, és más elektromos haszongépjárműveket is képesek tölteni.

  • Szállítási igényeinek leginkább megfelelő EV töltési megoldások
  • A legjobb választás a DAF LF/CF Electric járművekhez most és a jövőben
  • CCS2 EU csatlakozó: megfelel egyéb elektromos haszongépjárművekhez is
  • Teljes körű karbantartás: 2 év teljes szerviz
  • A legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelő CE-tanúsítvány
  • Vezeték nélküli szoftverfrissítések és -bővítések
 
 

Az összes elektromos jármű kényelmes, gyors töltésére tervezett 120 kW-os és 180 kW-os töltők több útvonalon, sőt akár több műszakban működő flottákhoz készültek. A 180 kW-os egység elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy a legtöbb tehergépkocsit kevesebb mint négy óra alatt fel tudja tölteni.

A legtöbb, legalább 120 kW teljesítményű töltő képes egyszerre akár több jármű töltésére is. Az EV flottaüzemeltetők számára a 350 kW-os töltő egy rendkívül gyors, nagy teljesítményű szekrény, amely képes egy járművet teljes névleges teljesítménnyel tölteni, vagy két jármű között egyszerre megosztani az áramot. A 180 kW-os töltő akár három elosztót is képes táplálni.

Charging stations

A töltőállomásainak teljes választékára kétéves garancia vonatkozik.
A legtöbb töltő RFID- vagy PIN-hitelesítéssel rendelkezik. Ezenkívül mindegyiknek van két éves szolgáltatási szerződéssel rendelkező mobilinternetes kapcsolata. A töltőkhöz kétéves szolgáltatásiszint-szerződés szükséges. 

Az ügyfelek a töltőket világszerte megvásárolhatják a DAF-márkakereskedőktől és a TRP-üzletektől, továbbá különféle, akár 1000 V DC teljesítményű DC-gyorstöltőt választhatnak. A PACCAR Parts testre szabott töltési megoldásokat kínál, amelyeknél 20 kW-tól 360 kW-ig terjedő töltési szintek közül választható ki a legjobban megfelelő opció. A maximális rugalmasságért mobil töltők is kaphatók. Az 50 kW-os típus egy tehergépkocsi napi üzemeltetését képes biztosítani közepes és nagy igénybevételre szánt flottákban.