Az Ön igényeihez szabva

A DAF CF: a tökéletes mindenes. Kapható merev felépítésű vagy vontató változatban. Két-, három- vagy négytengelyű. Egyszeres vagy kettős hajtású. Többféle tágas és kényelmes fülkével. Nagy teljesítményű Euro 6 motorok széles választékával, amelyek a további fejlesztéseknek köszönhetően most még hatékonyabbak. Áruterítéshez és ömlesztett vagy tartályos szállításhoz, illetve nagy igénybevételű építőipari használatra. A CF járműcsalád testre szabott megoldást nyújt mindenféle szállítási igényre.

 

A BIZTONSÁGOT ÉS HATÉKONYSÁGOT NÖVELŐ ÚJÍTÁSOK

Előrelátás 

DAF-PCC-Euro-6 prediktív sebességtartás

A prediktív sebességtartás és a prediktív sebességváltás (PACCAR MX-11 vagy MX-13 motorral szerelt modelleknél opcionális) új, innovatív technológiák. Fejlett GPS technológia segítségével meghatározzák a tehergépkocsi pontos helyzetét, és a következő 1-2 kilométerre előre jelzi a várható vezetési körülményeket. A rendszerek „előre gondolkodnak”, és előrevetítik az emelkedőket és a lejtőket. A megadott tartományon belül a prediktív sebességtartás meghatározza a megfelelő sebességet, a prediktív sebességváltás pedig kiválasztja a megfelelő fokozatot. Az üzemanyag-fogyasztás és a CO2 kibocsátás ezeknek a rendszereknek köszönhetően akár 3%-kal is csökkenhet, főleg dombos útszakaszokon.

Figyelmes

Az alapfelszereltséghez tartozik a becsuklást és a borulást megelőző járműstabilitás-vezérlő (VSC), továbbá a speciális vészfékező rendszer (AEBS), amely önállóan lelassítja a járművet vészhelyzet esetén. A maximális biztonság érdekében a CF alapfelszereltségként adaptív sebességtartással (ACC) és ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszerrel (FCW) is el van látva.* Ez csökkenti a járművezetőre nehezedő terhet, és növeli a közlekedés többi résztvevőjének biztonságát is.

További tudnivalók a kényelmi és biztonsági rendszerekről

DAF-CF-Silent-07-400

Csendes

A speciális csendes változat további fuvarozási lehetőségeket tár fel a nagyvárosi környezetben. A számos modern technikai megoldás, köztük a speciális motorszoftver és a burkolt sebességváltó alkalmazásával a „csendes üzemmód” zajszintjét maximum 72 dB(A) értékre szorítottuk vissza. Ennek köszönhetően a tehergépkocsi olyan területeken is használható áruszállításra, ahol zajszint-korlátozások vannak érvényben az esti, az éjszakai vagy a hajnali órákban. A CF Silent vontatóként vagy merev felépítésű egységként is rendelhető PACCAR MX-11 motorral.

További részletek a csendes üzemmódról

* Két vagy három tengellyel és hátsó légrugós felfüggesztéssel rendelkező járművek esetén. Az összes jármű esetében, kivéve a következő járműtípusokat: FAK, FAQ, FAT Construction és FAD Construction,
az ACC (FCW és AEBS rendszerrel) opcionálisan kapható.

 

Röviden

Legjobb a sokoldalúság terén

A DAF CF Euro 6 testre szabott megoldásokat nyújt. Bármelyik változatot is válassza, az alacsony saját súlya jóvoltából mindegyik CF kategóriaelső rakománysúlyt biztosít. Ez nagy mértékben köszönhető az alváznak, mely egyszerre könnyű és erős. Ez a teljesen sík alváz minden karosszériaépítő álma: a munkájukat ennyire még nem könnyítette meg senki.

Három különböző hathengeres, 172 kW/234 LE–375 kW/510 LE teljesítményű motorból választhat. Erős, megbízható, gazdaságos és tiszta.

A DAF CF Euro 6 kialakítása masszív, ugyanakkor elegáns, átgondolt és magától értetődően kifejezetten funkcionális. Az optimális aerodinamika és a maximális hatásfokú hűtés alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosít.

A CF beltere ideális munkakörnyezetet teremt. Kimagasló ki- és beszállási lehetőségével, a kategória legkényelmesebb fekhelyével és legnagyobb térkínálatával.

Kapcsolódó információ

Ugrás a DAF CF Euro 6 járművezetői bemutatók

DAF-CF-Euro-6-driver-instructions-400

DAF CF Euro 6 tehergépkocsit vezet? Nézze meg a járművezetői bemutató videókat a DAF YouTube csatornán.

Çalma listesini görüntüle

Euro 6 DAF tehergépkocsi konfigurálása

DAF Euro 6 truck configurator

A DAF minden kihívásnak megfelel. A DAF tehergépkocsi-konfigurátorral keresse meg az Önnek legjobban megfelelő Euro 6 tehergépkocsit.

Tehergépkocsi-konfigurátor

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés