DAF-merchandising-assortiment-Overview_

DAF gyűjtemény

Keresse DAF-boltjainkban sapkáinkat, dzsekijeinket, karóráinkat, miniatűr modelljeinket és sok minden mást...

Az új XF, CF és LF


Pure Excellence

Megnövelt vezetési teljesítmény, rendkívüli üzemanyag-takarékosság és fantasztikus felépítményépítő-barát tulajdonságok. Mindez piacvezető szállítmányozási hatékonyságot eredményez. Akár hosszú távú fuvarozás, áruterítés vagy építőipari alkalmazás a célja, és akár merev felépítésű járműre vagy vontatóra van szüksége kettő, három vagy négy tengellyel, a DAF minden alkalmazáshoz a legjobb megoldást kínálja.

 • New CF Lineup

  Az új CF


  Egy sokoldalú mindenes. Az ideális tehergépjármű alkalmazások sokaságához: az építőipartól az áruterítésig. Strapabíró, erős és hatékony. Minden szállítmányozási igényhez testre szabott megoldást kínál.

  További tudnivalók
 • New xF Lineup

  Az új XF


  A mérce a hosszútávú szállításban. Nagy teljesítményű PACCAR motorjaival, átgondolt alvázával, tetszetős külső formatervezésével és a tágas belterével maximális szállítmányozási teljesítményre tervezve.

  További tudnivalók
 • New LF Lineup

  Az új LF


  Mozgékony, kiválóan hozzáférhető, első osztályú vezetési tulajdonságokkal rendelkezik. Legyen rengeteg megállás és elindulás, gyors ki- és berakodás: az LF erőlködés nélkül teljesít. 

  További tudnivalók

A gyors útvonal a következő ponthoz:

DAF-3D-truck-configurator

Konfigurálja tehergépkocsiját

A hatékonyság a pontosan az Ön igényeire szabott, megfelelő tehergépkocsi kiválasztásával kezdődik. Állítsa össze ideális tehergépkocsiját a DAF 3D tehergépkocsi-konfigurátorral.

Driver visual

Információk járművezetőknek

Nézze meg járművezetőknek szóló oktatóvideóinkat vagy töltse le használati útmutatóinkat, hogy már a gyújtáskulcs elfordításának pillanatában ismerje DAF-tehergépkocsiját.

Hungary


 • DAF Hungary Kft.
 • Vidor u. 3
  1172 Budapest