LF interior with driver

Új etalon a vezetési kényelem terén

A kényelembe helyezkedett járművezető jobb vezető. Ezért olyan fontos része az új LF járműveknek a beltér. Amint beszáll a fülkébe, a járművezető máris a kényelem, a felhasználóbarát környezet és a biztonság legmagasabb szintjét élvezheti.

LF interior

Tökéletes munkakörnyezet

Az esztétikus és teljes körűen felszerelt műszerfal egyszerűen használható. Az összes kezelőszervet könnyen elérhetővé tettük és funkciójuk szerint, logikusan rendeztük el. Az extra nagy teljesítményű fűtés- és szellőzőrendszer segítségével a beltér pillanatok alatt ideális hőmérsékletűvé változtatható; ez igen jól jön akkor, amikor a járművezetőnek naponta többször is ki-be kell szállnia a fülkébe.
New-LF-DIP

Még jobb tájékoztatás a járművezető számára

Az esztétikus és átlátható műszerfal új betűtípusokkal és új kialakítással segíti a láthatóságot. A járművezetői információs panel további információk biztosítása révén növeli a járművezető kényelmét és a hatékonyságot. A járművezető hatékonyságának még tovább fokozása érdekében a beállításokat logikusabban csoportosítottuk a műszerfalon, a Járművezetői teljesítményt támogató rendszer (DPA) pedig még több tanácsot ad a gazdaságos vezetéshez.
New-LF-storage-space

Tágas tárolóhely

Az új LF sok tárolási lehetőséget kínál: tágas, zárható rekeszt a motorházon, oldalzsebeket az ajtóborítólemezeken, valamint két nagy rekeszt a szélvédő felett. Az Extended Day Cab és a Sleeper Cab fülkék alapfelszereltségben további három, egy 23 literes és két 39 literes zárható tárolódobozzal is fel vannak szerelve az ülések mögött.
new-daf-LF-steering-wheel

Ergonomikus kialakítás

A kitűnő vezetési pozíció kialakítását az állítható, többfunkciós kormánykerék is elősegíti. Beépített kapcsolókkal működtethető a sebességtartás, a motorfék, a rádió és a kihangosítható kamiontelefon, a klímavezérlés és az opcionális kamionnavigációs rádiónak kialakított 2 DIN méretű foglalat pedig könnyen elérhető távolságban kapott elhelyezést.
New-LF-seats

Széles tartományban állítható ülés

Az új LF széles, vízszintesen akár 210 mm, függőlegesen pedig akár 120 mm tartományban állítható, rendkívül kényelmes vezetőüléssel rendelkezik. Ez tökéletes vezetési helyzetet tesz lehetővé a járművezető számára minden magasságban. Opcionális fűtéssel ellátott, légrugós vezetőülés is rendelhető.