The New XF dashboard

Kimagasló vezetési kényelem

Az új CF és XF másik lényeges jellemzője a teljesen új alapokra helyezett vezetési kényelem. Az új funkcióknak köszönhetően a fülke sokkal kényelmesebb és otthonosabb lett. Számos új opció választható, melyekkel a páratlan kényelem és luxus érdekében személyre szabható a beltér. Mindemellett több újítást is bevezettünk, amelyek a vezetést minden eddiginél könnyebbé, biztonságosabbá és élvezetesebbé teszik.

DAF The New CF and XF interior features

A járművezetők álma

Az új CF és XF a magas színvonalú, kiváló vezetési kényelemre épít, amely a DAF-tehergépkocsikat világszerte ismertté tette. A piacon elérhető legnagyobb belső teret, a legjobb és legnagyobb alvóhelyeket kínálja, emellett teljesen új, vonzó megjelenést és érzetet nyújt. Az új CF és XF: a legjobb, amit a járművezető kaphat!
DAF The New CF and XF interior features

Rendkívül kényelmes légkondicionáló

A teljesen új klímavezérlő egység kiemelkedően kényelmes és felhasználóbarát. Van egy érintéssel bekapcsolható jégmentesítés, állóhelyzeti szellőztetés, állófűtés időzítővel, maradékhő és automatikus levegő-visszakeringetés, és mindez a hátfali vezérlőegységről is szabályozható. Maximális kényelmet biztosít tehát a járművezetőnek. Ezen túlmenően az új hőmérséklet- és klímaszabályozó rendszer rendkívül hatékony, hozzájárulva a teljes tulajdonlási költség csökkentéséhez.
DAF The New CF and XF interior features

Még jobb tájékoztatás a járművezető számára

Tovább bővítettük a járművezetőt tájékoztató rendszert, hogy könnyebben döntést lehessen hozni a szükséges műveleteket illetően. A tetszetős és átlátható műszerfal új betűkészlettel és stílussal szolgálja a jobb leolvashatóságot. A járművezetői információs panel (DIP) a vezetési kényelem és hatékonyság növelése érdekében több információt közöl. A járművezetői teljesítmény további fokozására a beállítások csoportosítása logikusabb a műszerfalon, a járművezetői teljesítményt támogató rendszer (DPA) pedig még több tanáccsal szolgál a gazdaságos vezetés eléréséhez.
DAF The New CF and XF interior features

A járművezető számára praktikus belső világítás

Teljesen átalakítottuk a belső világítást, amely innovatív, forgókapcsolós vezérlést kapott. A kapcsológomb a műszerfalkonzol közepén, így könnyen elérhetően helyezkedik el. A járművezető a különféle vezetési és pihenési körülményekhez eltérő világítási módokat választhat, és a rendszer fényszabályozási funkcióval is rendelkezik. A legmagasabb szintű kényelem érdekében a hátsó falon billenőkapcsoló található.
DAF The New CF and XF interior features

Járművezető által beállítható kapcsolók

Az intelligens elektronikának köszönhetően az egyes kapcsolók pozíciója a járművezető személyes igényei szerint módosítható. Ez tovább növeli a járművezető kényelmét és a jármű hatékonyságát. A kapcsolók megkönnyítik a márkakereskedők és karosszériaépítők számára, hogy külön vezérlőpanelek beszerelése nélkül új funkciókkal bővíthessék a tehergépkocsit.
DAF The New CF and XF interior features

Kategóriaelső beltér

Az új ízléses és meleg hatást kölcsönző homokszínű műszerfal, az ülések, a függönyök, a matracok, az oldalfalak és a hátfal nagyszerű megjelenést biztosítanak, ahol a járművezető kényelemben és otthon érezheti magát. A luxus és a kényelem csúcstalálkozója az új Exclusive termékcsalád. Egyedi jellemzői a konyak színű műszerfal és ajtópanelek, valamint a stílusos, alumínium szellőzőnyílások. Ötcsillagos munka- és lakókörnyezet.
DAF-3D-truck-configurator

3D tehergépjármű-konfiguráló alkalmazás

A saját tökéletes DAF konfigurálásához tekintse át a DAF tehergépjárművek választékát.