Belső

A fülke belső tere a járművezető birodalma. Ezzel leginkább a DAF van tisztában. A 12,6 négyzetméter alapterületű fülke a DAF XF Super Space Cab járművezetőjének a létező legnagyobb teret biztosítja a munkához.

Vezetés

A járművezetők a legjobbat érdemlik

Ha a jövőben is futó tehergépkocsit tervezünk, előre kell gondolkodni. Így a munka kezdetén azt vizsgáltuk, hogy a jövőben mire lesz szüksége a járművezetőknek. Nagyobb kényelem és biztonság. Új koncepció a járművezetők munkahelyét illetően.

Ha manapság mindenki dolgozhat a nappalijából, nem kellene ezt a lehetőséget a járművezetőknek is megadni? Ez talán furcsán hangzik, de épp ezt tettük: átalakítottuk a járművezető munkaterületét a saját nappalijává.

Az élethez tartozó egyéb tevékenységek

Az élethez tartozó egyéb tevékenységek

A DAF XF bőséges teret kínál. A Super Space Cab 12,6 m3-es munka- és lakótere, valamint a 2,25 méteres álló magassága páratlan. Ha a holmija nem fér el a DAF fülkéjében, akkor túl sok mindent hozott magával. Az XF Super Space Cab több mint 1000 liter tárolóhellyel rendelkezik, amely praktikus zónákra van felosztva.

Alvás

Aludjon úgy, mint otthonában... vagy még jobban

Mi a DAF vállalatnál tisztában vagyunk azzal, hogy a kipihent járművezető elkerüli a baleseteket. Ezért a DAF hálóhelye mindig is a legjobbak között volt. 2,20 m hosszú és 16 cm vastag rugós matrac tartozik hozzá, amelyben több mint 900 rozsdamentes acélból készült rugó található három komfortzónával. Középen 80 cm széles, a székek mögött pedig 70 cm. Ez tökéletes pihenést biztosít.

 

Kapcsolódó információ

DAF XF Euro 6 vezetési segéd

XF driver instructions

DAF XF Euro 6-os járművet vezet? Nézze meg a vezetési segédlet videókat a DAF YouTube csatornán.

Lejátszási lista

Euro 6 DAF tehergépkocsi konfigurálása

DAF Euro 6 truck configurator

A DAF minden kihívásnak megfelel. A DAF tehergépkocsi-konfigurátorral keresse meg az Önnek legjobban megfelelő Euro 6 tehergépkocsit.

Tehergépkocsi-konfigurátor

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés