Külső

Erőteljes és elegáns megjelenésével a DAF XF minden fuvarozónak felkelti a figyelmét. Hatásos kinézetű homlokfelület, jellegzetes fekete hűtőrács és attraktív stíluselemek: egyértelműen a DAF XF.

Kialakítás

Forma és funkció találkozása

Az XF típus kifejlesztésekor a DAF továbbra is az igen elismert fülkekoncepcióra épített, amely tágasságáról és praktikus kényelméről ismert.

  • Az első rész – a sárvédőkkel, terelőlemezekkel és oldalsó védőlemezekkel együtt – kifejezetten modern megjelenést biztosít
  • Maximális figyelmet szenteltünk az aerodinamikára és a levegőáramlások optimalizálására is
  • Az opcionálisan LED-lámpákkal felszerelt fényszórók kiemelkedő fénykibocsátást biztosítanak maximális szervizélettartammal, minimális energiafogyasztás mellett.

Külső világítás

Külső világítás

A fényszórókba szerelt H7 halogén lámpa integrált nappali menetvilágítással (4 LED-es) alapfelszereltség. A fényszórókhoz opcióként LED-es technológia is kapható. A LED-lámpák kiemelkedő fénykibocsátást biztosítanak maximális szervizélettartammal, minimális energiafogyasztás mellett. Opcionális fényszórómosók is kaphatók, amelyek nagyszerűen illeszkednek a lámpatestekbe.

 

Aerodinamika

Optimális levegőáramlás

A tetőlégterelők és oldalsó peremek 10%-kal csökkenthetik az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást. Gondosan a nagyobb, 2,55 méter szélességű járműhöz igazították őket.

Ugyanez érvényes az aerodinamikus kialakítású sárvédőkre, amelyekbe be vannak építve a kerékpárosok és gyalogosok által jól látható jelzőfények, extra biztonságot nyújtva.

Kapcsolódó információ

DAF XF Euro 6 vezetési segéd

XF driver instructions

DAF XF Euro 6-os járművet vezet? Nézze meg a vezetési segédlet videókat a DAF YouTube csatornán.

Lejátszási lista

Euro 6 DAF tehergépkocsi konfigurálása

DAF Euro 6 truck configurator

A DAF minden kihívásnak megfelel. A DAF tehergépkocsi-konfigurátorral keresse meg az Önnek legjobban megfelelő Euro 6 tehergépkocsit.

Tehergépkocsi-konfigurátor

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés