Alváz

A jól átgondolt alváz alacsony tömege nagy rakománysúlyt tesz lehetővé. A magas szintű merevség kiváló vezetési jellemzőket biztosít. Az olyan alkatrészeket, mint az üzemanyagtartály, az akkumulátorok, az EAS egység, a AdBlue-tartály és a pótkerék, az alváz különböző helyeire lehet felszerelni. Mindent a lehető legnagyobb hatékonyság érdekében.

Erős és könnyű

Az XF alvázkerete

Az alváz elülső része elegendő helyet hagy szabadon az extra széles motorhűtés számára. A masszív első aláfutásvédelem kereszttartója a hűtőt is védi. Az alváz merev elülső része pontos kormányzási jellemzőkről gondoskodik.

A Stabilink hátsó tengelyfelfüggesztés nem csupán a menetkész tömeget csökkenti, de hozzájárul a vezetési tulajdonságok javításához is. A tengelyeket, a tengelyfelfüggesztést és a kormányművet átalakították a menetkész tömeg csökkentése és a teljesítmény javítása érdekében.

Az alváz felépítése

Rugalmas alvázkivitel

Az XF alvázának tervezésekor a cél a lehető legnagyobb hely biztosítása volt. Az alváz kialakításánál a maximális rugalmasság érdekében az SCR katalizátort és hamufiltert kettéosztották. A vontató változatokban lévő AdBlue-tartályt praktikusan a fülke alatt helyezték el. Az eredmény az, hogy rengeteg hely áll rendelkezésre a szivattyúrendszerekhez, a hidraulikatartályokhoz és a nem kevesebb mint 1500 liter összkapacitású üzemanyagtartályokhoz.

Kapcsolódó információ

DAF XF Euro 6 vezetési segéd

XF driver instructions

DAF XF Euro 6-os járművet vezet? Nézze meg a vezetési segédlet videókat a DAF YouTube csatornán.

Lejátszási lista

Euro 6 DAF tehergépkocsi konfigurálása

DAF Euro 6 truck configurator

A DAF minden kihívásnak megfelel. A DAF tehergépkocsi-konfigurátorral keresse meg az Önnek legjobban megfelelő Euro 6 tehergépkocsit.

Tehergépkocsi-konfigurátor

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés