Az Ön igényeihez szabva

A DAF LF Euro 6 sorozat hatékony áruterítő tehergépkocsik teljes választékát nyújtja. Kifejlesztésénél a hangsúly a maximális hatékonyságon volt az üzemeltető, és a lehető legkönnyebb kezelésen a vezető számára. Ennek eredményeként a DAF LF Euro 6 új mércét állít fel a rakománysúly, üzemanyag-hatékonyság és rendelkezésre állás terén. Ugyanakkor a praktikussága is egyedülálló.

Röviden

Teljesítményre fejlesztve

A DAF LF Euro 6 minden részletében egy jól átgondolt termék. Teljes mértékben alkalmas az áruterítési munkákra. A 7,5–19 tonnás kategóriában minden feladatra található testre szabott LF megoldás. Bármilyen szempontot ítéljen is fontosnak, az alacsony menetkész összsúly kategóriaelső rakománysúlyt tesz lehetővé, mely elősegíti a hatékonyságot, akárcsak a modern négy- és hathengeres PACCAR motorok a 112 kW/152 LE és 239 kW/325 LE közötti teljesítményükkel. Erős, megbízható, alacsony fogyasztású, tiszta. Az akár 60 000 kilométeres szervizintervallum maximálisra növeli a rendelkezésre állást.

Formatervezése vonzó megjelenést kölcsönöz a DAF LF Euro 6 számára. A beltér az új műszerfallal és az integrált járművezetői teljesítményt támogató rendszerrel a legjobb munkakörnyezetet teremti a gépkocsivezető számára. Az alváz teljesen sík, és a legnagyobb szabadságot nyújtja a karosszériaépítő számára.

Válasszon tehergépkocsit vagy vontatót, Day Cab, hosszabbított Day Cab vagy Sleeper Cab fülkét, biztosan megtalálja a tökéletes LF típust áruszállítási igényeire.

Kiváló teljesítmény

Kiváló teljesítmény

A minőséget legjobban az LF ügyfelek körében tapasztalható magas elégedettségi arány bizonyítja. Az LF jármű vezetése azonnal mindenkit meggyőz. A DAF úgy építi tehergépkocsijait, hogy megfeleljenek a hétköznapok kihívásainak, és a legnagyobb igénybevétel esetén is jól teljesítsenek. Minden alkalmazáshoz egyedi megoldás kapható. Akár az építőiparban, hűtésre, fagyasztott áruszállításra vagy városi áruterítésre használja LF járművét, biztos lehet benne, hogy maximális teljesítményt nyújt.

Csendes

A speciális csendes változat további fuvarozási lehetőségeket tár fel a nagyvárosi környezetben. A számos modern technikai megoldás, köztük a speciális motorszoftver alkalmazásával a „csendes üzemmód” zajszintjét maximum 72 dB(A) értékre szorítottuk vissza. Ennek köszönhetően a tehergépkocsi olyan területeken is használható áruszállításra, ahol zajszint-korlátozások vannak érvényben az esti, az éjszakai vagy a hajnali órákban. Az LF Silent 7,5 tonnás merev felépítésű változatban kapható a 4,5 literes PACCAR PX-5 motorral felszerelve, 112 kW/152 LE teljesítménnyel.

További részletek a csendes típusokról

Hűs

A PACCAR PX-5 motor a PX-7-hez hasonlóan már egy közvetlenül a motorra szerelt generátor opcióval is kapható – különösen hőmérsékletszabályozott fuvarozáshoz. A rögzített foglalat biztosítja a víz- vagy léghűtéses „Frigoblock” generátor megbízható működését. Ez a felépítés jelentős mértékben meghosszabbítja az ékszíjak üzemélettartamát, ami maximális megbízhatóságot garantál, és megtakarításokat eredményez a költségekben és a karbantartásban. Ezenkívül a hűtőegység hajtását szolgáló generátor könnyen felszerelhető, így maximális hatékonyság érhető el.

Masszív

Legyen szó akár zárt vagy ponyvás oldalfalú karosszériáról, síkplatós, billencs vagy különlegesebb karosszériáról például egy könnyű markológép szállítására, az LF kivételesen alkalmas minden ilyen alkalmazáshoz. A 19 tonnás LF Construction típust pedig kifejezetten terepen való közlekedésre tervezték. Ez fekete matt rácsáról, magas lökhárítójáról és a hűtő előtt lévő masszív védőlemezéről ismerhető fel. A magas első lökhárító közel 25 fokos megközelítési szöget tesz lehetővé, hasmagassága pedig 32 centiméter. Masszív, erős és sokoldalú.

Kapcsolódó információ

Ugrás a DAF LF Euro 6 járművezetői bemutatók

DAF-LF-Euro-6-driver-instructions-400

DAF LF Euro 6 tehergépkocsit vezet? Nézze meg a járművezetői bemutató videókat a DAF YouTube csatornán.

Lejátszási lista

Euro 6 DAF tehergépkocsi konfigurálása

DAF Euro 6 truck configurator

A DAF minden kihívásnak megfelel. A DAF tehergépkocsi-konfigurátorral keresse meg az Önnek legjobban megfelelő Euro 6 tehergépkocsit.

Tehergépkocsi-konfigurátor

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés