LF Aerobody

A maximális üzemanyag-takarékosság érdekében

LF Aerobody

A maximális üzemanyag-takarékosság érdekében:

Az optimális áramvonalasság érdekében a DAF LF Aerobody tetőborítása elöl enyhén felfelé lejt, és a sarkoknál lekerekített. Hátul a karosszéria teteje középen kissé lefelé lejt, ami tovább javítja az aerodinamikai jellemzőket. Ugyanebből az okból kifolyólag a speciálisan fejlesztett lökhárítók és légterelők az alapfelszereltséghez tartoznak. A készlet áramvonalassá teszi a fülke és a karosszéria közötti átmenetet. A aerodinamikai fejlesztéseknek köszönhetően több mint 4%-os üzemanyag-megtakarítást ér el, ami csökkentett CO2-kibocsátást tesz lehetővé az áruterítő fuvarozás során. 85 km/órás utazósebességnél az Euro 6 LF Aerobody akár 8%-kal gazdaságosabb lehet egy hagyományos karosszériával ellátott járműhöz képest.  

16 vagy 17 Euro raklap 

A PACCAR karosszériával ellátott LF Aerobody típust a Leyland Trucks gyártja Nagy-Britanniában. A karosszéria 6,75 és 7,05 méteres belső hosszal érhető, ami 16 vagy 17 Euro raklap szállítását teszi lehetővé. Az 1500 kg emelési kapacitással rendelkező hátsó emelő az alapfelszereltség része, és a megnövelt rugalmasság érdekében az LF Aerobody típushoz opcióként a karosszéria jobb oldalán elhelyezkedő ajtót is lehet rendelni. A DAF LF Aerobody természetesen ugyanolyan kiváló menettulajdonságokkal rendelkezik, és ugyanolyan felhasználóbarát, mint a széles választékot kínáló LF sorozat többi típusa. A kis fordulókör, a fülke könnyű megközelítése és az alacsony önsúly ideálissá teszi a nagy forgalmat bonyolító áruszállításhoz. Az LF Aerobody számos gazdaságos Euro 6 motorral érhető el: a 4,5 literes, négyhengeres PACCAR PX-5 motor és a 6,7 literes, hathengeres PACCAR PX-7 motor 112 kW/152 LE és 194 kW/264 LE közötti teljesítménnyel érhető el. 

Kapcsolódó információ

Euro 6 DAF tehergépkocsi konfigurálása

DAF Euro 6 truck configurator

A DAF minden kihívásnak megfelel. A DAF tehergépkocsi-konfigurátorral keresse meg az Önnek legjobban megfelelő Euro 6 tehergépkocsit.

Tehergépkocsi-konfigurátor

DAF szolgáltatások

DAF services

A hatékony szállítás többet jelent a tökéletes kamionnál. Minden DAF tehergépkocsi számára professzionális szervezet és márkakereskedők nemzetközi hálózata nyújt háttértámogatást. Segítenek kiválasztani a megfelelő járművet, gondoskodnak a finanszírozásról, és flottáját tökéletes állapotban tartják.

Olvassa tovább

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés