Belső

A legjobb sofőr a pihent sofőr. A DAF éppen ezért különös figyelmet fordított az LF belső terének kialakítására. Ez a tökéletes munkahely, az XF és a CF járművektől megszokott kiváló minőséggel. Az eredmény: optimális munkakörnyezet a vezető számára. Az alkalmazott meleg színeknek köszönhetően minden vezető azonnal otthon érzi magát a fülkében. A belső tér anyagválasztása, illesztései és fényezése jóvoltából praktikus és könnyen tisztítható. Ennek köszönhetően a beltér mindig frissnek, gondozottnak hat.

Vezetés

Csak szálljon be, és már indulhat is

Az alkalmazott meleg színeknek köszönhetően minden vezető azonnal otthon érzi magát a fülkében. A DAF LF beltér jellemzői:

  • teljes mértékben állítható ülések az optimális és egyszerű használat érdekében.
  • műszerfal könnyen leolvasható műszerekkel és élénk fényű színes kijelzővel, a DAF járművezetői teljesítményt támogató rendszerével.
  • többfunkciós kormánykerék és beépített kezelőszervek
  • extranagy kapacitású fűtő- és szellőzőrendszer a kényelmes belső klíma biztosítására.

A fülke elérhetősége

Optimális hozzáférhetőség

Az áruterítés során a vezető naponta rengetegszer hagyja el a fülkét, és száll vissza járművébe. A DAF LF ezért a szélesre (90 fokban) nyitható ajtóknak és a praktikusajtóvilágításnak köszönhetően optimális ki- és beszállást biztosít.

Afűtő- és szellőzőrendszerextranagykapacitással rendelkezik, így a beltér mindig gyorsan eléri a kellemes hőfokot.

A könnyű (17,5 colos kerekekkel szerelt) LF típusoknálmegmaradt a89cm-es alacsony padlószint.A nagyobbteherbírású, 19,5és 22,5coloskerekekkel rendelkezőtípusok padlójánakmagassága 98cm és111cm.

Tároló

Számos lehetőség különböző tárgyak tárolására

A járművezető különösen áruterítő fuvarok esetén sok és praktikus tárolási lehetőséget igényel. A DAF LF ezért nyújt tágas és zárható tárolóhelyeket a motoralagúton, emellett külön tárolási lehetőséget a fedélen.

Az AS Tronic automata sebességváltóval rendelkező változatok további tárolóhelyeket is kínálnak a műszerfal vezetőoldali részén, amelyek például a fuvarlevelek számára ideális helyet biztosítanak. Emellett további tárolóhelyek találhatók az ajtópanelekben, fülke hátfalán tároló háló található, szélvédő fölött pedig szintén igénybe vehető ké ttárolóhely.

A vezető felőli oldalon a szélvédő fölött négy DIN foglalat található pl. digitális tachográf számára - mely így könnyen elérhető. A hosszabbított Day Cab és a Sleeper Cab fülke szintén alapból rendelkezik három zárható tárolóhellyel az ülések mögött.

Kapcsolódó információ

Ugrás a DAF LF Euro 6 járművezetői bemutatók

DAF-LF-Euro-6-driver-instructions-400

DAF LF Euro 6 tehergépkocsit vezet? Nézze meg a járművezetői bemutató videókat a DAF YouTube csatornán.

Lejátszási lista

Euro 6 DAF tehergépkocsi konfigurálása

DAF Euro 6 truck configurator

A DAF minden kihívásnak megfelel. A DAF tehergépkocsi-konfigurátorral keresse meg az Önnek legjobban megfelelő Euro 6 tehergépkocsit.

Tehergépkocsi-konfigurátor

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés