Alváz

Az Euro 6-os LF alvázát a maximális merevség és kiváló vezetési tulajdonságok, valamint az alacsony menetkész tömeg és az alkatrészek elhelyezésére szolgáló elegendő hely biztosítására tervezték.Az alvázteljesen sík,és az elektromos rendszer maximális mértékben karosszériaépítő-barát.Annak érdekében, hogy a jármű minden alkalmazáshoz testre szabhatólegyen,az LF sorozata rakománysúlyés a tengelytávtekintetébennagy számúváltozatot kínál.

Tekintélyes rakománysúly

Könnyű és erős

DAF LF Euro 6 hátsó tengelyAz LF alváz egyfalú konstrukció lett, ami a menetkész tömeget a maximális mértékben lecsökkenti – a maximális szilárdság érdekében csúcsminőségű acélból készül.

Az extra terhelhetőség érdekében a 18 és 19 tonnás típusok felszerelhetők az új 13 tonnás hátsó tengellyel, amely lényeges lehet azokban az országokban, ahol a hajtott tengelyen megengedett a 11,5 tonnát meghaladó terhelés.
 

Alkatrészek elrendezése

Praktikusan elhelyezett alkatrészek

Az olyan alkatrészek, mint például a légtartályok és az elektronikus fékvezérlés elemei praktikus módon az alvázon belül lettek elhelyezve, rengeteg helyet biztosítva ezzel a szerszámos ládák kitámasztó lábak és a pótkerék számára.

Egyszerűen felépíthető

Egyszerűen felépíthető

szegmensbe tartozó tehergépkocsik fontos jellemzőjeként a DAF LF egy karosszériaépítő-barát jármű. Az LF alváza ezért teljesen sík kialakítású. Praktikus tartóbakok opcionálisan rendelhetők.

Konfigurációk

Alváz konfigurációk széles választéka

DAF LF Euro 6 alvázA DAF az LF Euro 6 típust számos súlykategóriában kínálja. A 17,5 colos kerékkel szerelt tehergépkocsik 7,5–12 tonna bruttó járműtömeg mellett  4180–8300 kilogramm nettó teherbírást kínálnak.

Ha 19,5 colos kerékkel vannak ellátva, a 14 és 16 tonnás tehergépkocsik nettó teherbírása 9570–11 570 kilogrammra nő.

Az LF program csúcsán a 18 és 19 tonnás tehergépkocsik állnak, melyek 22,5 colos kerekekkel rendelkeznek, a járműszerelvény maximális össztömege pedig elérheti a 26–32 tonnát is.


Tengelytávok

Annak érdekében, hogy a DAF LF bármilyen alkalmazáshoz testre szabható legyen, tengelytávok széles választéka áll rendelkezésre. A 12 tonnás változat öt különböző tengelytávval kapható 3,90 és 5,40 méter között. A 14–16 tonnás kategóriában hat különböző tengelytáv választható, 3,80 és 5,90 méter között. A 19 tonnás típusoknál nyolc különböző tengelytáv áll rendelkezésre, 3,45 és 6,25 méter közötti tartományban.

Kapcsolódó információ

Ugrás a DAF LF Euro 6 járművezetői bemutatók

DAF-LF-Euro-6-driver-instructions-400

DAF LF Euro 6 tehergépkocsit vezet? Nézze meg a járművezetői bemutató videókat a DAF YouTube csatornán.

Lejátszási lista

Euro 6 DAF tehergépkocsi konfigurálása

DAF Euro 6 truck configurator

A DAF minden kihívásnak megfelel. A DAF tehergépkocsi-konfigurátorral keresse meg az Önnek legjobban megfelelő Euro 6 tehergépkocsit.

Tehergépkocsi-konfigurátor

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés