Belső

A DAF CF sorozat a praktikus Day Cab, a tágas Sleeper Cab és az ultran-tágas Space Cab fülkével kapható, így egyedülálló módon 223 centiméteres belmagasságot kínál. Még nagyobb komfort, biztonság és kényelem.

Vezetés

Vezetés

A DAF CF fülkéje ideális munkakörnyezetet biztosít, mert még nagyobb kényelem, biztonság és egyszerű kezelés jellemzi. Az optimális ki- és beszállási lehetőség, a kiváló üléshelyzet és a kezelőszervek ergonomikus elhelyezkedése együttesen a legmagasabb vezetési komfortot nyújtja, melyet tovább fokoz az optimális levegőkeringetést biztosító klímavezérlő rendszer.

A DAF járművezetői teljesítményt támogató rendszer (DPA) segíti a vezetőt, hogy a lehető leggazdaságosabban vezessen. A központi színes kijelző tájékoztat az üzemanyag-fogyasztásról, a fékezési műveletekről, a várható forgalmi helyzetekről, és jelzi a megfelelő pillanatot a sebességváltáshoz. A DPA arra ösztönzi a vezetőt, hogy a legjobbat hozza ki a CF típusból a legkisebb erőfeszítéssel.

Az élethez tartozó egyéb tevékenységek

Az élethez tartozó egyéb tevékenységek

A DAF CF sorozathoz kapható fülkeváltozatok a Day Cab, Sleeper Cab és a különösen tágas Space Cab. mindösszesen 11 m3 légterével a CF Space Cab legtágasabb fülke a kategóriájában, emelletta 2 méter 23 cm-es belmagasság is egyedülálló ebben a szegmensben.

Alvás

Alvás

A DAF mindig élen járt az alvóhelyek kényelme terén. A DAF CF hálóhelyének okos elrendezése az egy darabból álló matraccal pihentető alvást biztosít.

Kapcsolódó információ

Ugrás a DAF CF Euro 6 járművezetői bemutatók

DAF-CF-Euro-6-driver-instructions-400

DAF CF Euro 6 tehergépkocsit vezet? Nézze meg a járművezetői bemutató videókat a DAF YouTube csatornán.

Çalma listesini görüntüle

Euro 6 DAF tehergépkocsi konfigurálása

DAF Euro 6 truck configurator

A DAF minden kihívásnak megfelel. A DAF tehergépkocsi-konfigurátorral keresse meg az Önnek legjobban megfelelő Euro 6 tehergépkocsit.

Tehergépkocsi-konfigurátor

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés