Külső

DAF CF Euro 6 kialakítása. Masszív, elegáns és funkcionálisAz optimális aerodinamika ideális levegőáramlást, így alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosít.

Kialakítás

Külső kialakítás

A CF fejlesztése során a DAF a nagy elismerésnek örvendő Euro 6-os XF modell tulajdonságaiból merített inspirációt. Erre utal a vonzó külső kialakítás is. A feltűnő és kitűnően egybeépített felső és alsó hűtőrács hangsúlyozza a járműcsaládra jellemző vonásokat, amelyekhez hozzájárul a középen elhelyezkedő króm panel a DAF emblémával.

Külső világítás

Innovatív

A tehergépkocsi-iparágban elsőként, LED technológia rendelhető a fényszórókhoz. A legnagyobb fénykibocsátással, maximális élettartammal és minimális energiafogyasztással.

Aerodinamika

Aerodinamika

A DAF CF tervezésénél a DAF nagy figyelmet szentelt a levegőáramlás optimalizálásának. A horganyzott acél lökhárító az integrált légterelőkkel jobb hűtést biztosít a motornak, és a lehető legnagyobb mértékben csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. A légellenállás és a szennyeződések lerakódásának csökkentése érdekében a sárvédők, az oldalsó terelőlemezek és az oldalsó védőlemezek szintén át lettek tervezve.

Kapcsolódó információ

Ugrás a DAF CF Euro 6 járművezetői bemutatók

DAF-CF-Euro-6-driver-instructions-400

DAF CF Euro 6 tehergépkocsit vezet? Nézze meg a járművezetői bemutató videókat a DAF YouTube csatornán.

Çalma listesini görüntüle

Euro 6 DAF tehergépkocsi konfigurálása

DAF Euro 6 truck configurator

A DAF minden kihívásnak megfelel. A DAF tehergépkocsi-konfigurátorral keresse meg az Önnek legjobban megfelelő Euro 6 tehergépkocsit.

Tehergépkocsi-konfigurátor

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés