Alváz

Az alváz jóformán korlátlan lehetőségeket kínál az elrendezés tekintetében, a kis terheletlen súly pedig nagy rakománysúly szállítását teszi lehetővé. A magas szintű merevség kiváló vezetési jellemzőket biztosít. Az alváz teljesen lapos, és a részegységek lehetőség szerint belül helyezkednek el. Ez tökéletes alapot nyújt minden elképzelhető karosszériatípushoz, illetve alkalmazáshoz.

Jellemzők

Stabil

Az alváz nagyfokú merevsége és a légrugós Stabilink hátsó felfüggesztés miatt a járművezető a kezelhetőséget stabilnak érzi. Az első kerék felfüggesztése megteremti a csillapítás, az oldalirányú stabilitás és a merevség tökéletes egyensúlyát. Alapfelszereltségként egy kétlapú parabolarugós felfüggesztésű, 8 tonnás első tengelyt szállítunk. Megterhelőbb alkalmazásokhoz a nagyobb kényelem érdekében háromlapú parabolarugós felfüggesztésű, 9 tonnás első tengely is használható. Újdonság az egy laprugós, 7,5 tonnás első tengely, amely olyan alkalmazásokhoz ideális, ahol minden kiló számít.

Az alváz felépítése

Átgondolt alvázelrendezés

Az alváz tervezésekor a cél a lehető legnagyobb hely biztosítása volt. A maximális rugalmasság érdekében az alváz elemei számos különböző módon elrendezhetők. A kipufogógáz-utókezelést végző rendszerek elhelyezhetők az alváz bal vagy jobb oldalán, illetve szét is lehet választani őket. Lehetnek nagy vagy kis üzemanyagtartályok; a kipufogócső lehet bal vagy jobb oldalon, illetve függőlegesen – sok variáció lehetséges. Az AdBlue tartály a vontatóváltozatokban gyakorlatilag a kabin alatt helyezkedik el, az akkumulátorok pedig az alváz hátulján találhatók. Ennek eredményeként rengeteg hely áll rendelkezésre a hidraulika-, illetve üzemanyagtartályok számára, nem kevesebb mint 1 500 liter összkapacitással. 

Egyszerűen felépíthető

Egyszerűen felépíthető

Mindegyik merev alváz rendelkezik egy gondosan kiválasztott furatmintával, a karosszéria lehető legkönnyebb felszerelése érdekében. A Construction járműveket tartókonzolokkal lehet ellátni a gyárban, hogy könnyebben el lehessen látni őket például billenőplatóval. Az opcionális Karosszériaépítő Modul (BBM) egy szabványosított csatlakozás a jármű és a felépítmény között, amely teljesen elkülönül a többi járműfunkciótól. A BBM biztonságos hozzáférést tesz lehetővé számos különféle járműjelhez és ügyfélspecifikus vezérlőfunkcióhoz. Az ebből következő előnyök közé tartozik például a beszerelés során megtakarított idő és magának a tehergépkocsinak a problémamentes üzemelése.

Kapcsolódó információ

Ugrás a DAF CF Euro 6 járművezetői bemutatók

DAF-CF-Euro-6-driver-instructions-400

DAF CF Euro 6 tehergépkocsit vezet? Nézze meg a járművezetői bemutató videókat a DAF YouTube csatornán.

Çalma listesini görüntüle

Euro 6 DAF tehergépkocsi konfigurálása

DAF Euro 6 truck configurator

A DAF minden kihívásnak megfelel. A DAF tehergépkocsi-konfigurátorral keresse meg az Önnek legjobban megfelelő Euro 6 tehergépkocsit.

Tehergépkocsi-konfigurátor

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés