DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6 Exterior

DAF CF Euro 6 új etalont állít felAlacsony üzemi költségeivel, kiváló vezetési kényelmével és mindenek előtt egyedülálló sokoldalúságával. Három fülke változat, három motor valamint számos tengely és alváz konfiguráció: a DAF CF Euro 6 testre szabott megoldást nyújt minden szállítási igényre!


Fedezze fel a DAF CF Euro 6 típust részletesebben

 • Az Ön igényeihez szabva

  DAF-cf-tailored-400
  A DAF sokoldalú mindenese: a CF Euro 6. Az ideális tehergépjármű alkalmazások sokaságához. Az építőipartól az áruterítésig.

  További tudnivalók
 • Külső

  DAF-cf-exterior-400DAF CF Euro 6 kialakítása. Masszív, elegáns és funkcionálisAz optimális aerodinamika ideális levegőáramlást, így alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosít.

  Még néhány szó a külsőről
 • Belső

  DAF-cf-interior-400A DAF CF sorozat praktikus Day Cab, a tágas Sleeper Cab és az ultra-tágas Space Cab fülkével kapható, így egyedülálló módon 223 centiméteres belmagasságot kínál. Még nagyobb komfort, biztonság és kényelem.

  Még néhány szó a belsőről
 • Hajtáslánc

  DAF-cf-driveline-400
  A CF 
  Euro 6 típus hatékony hajtásláncokat biztosít a legújabb technológiát képviselő PACCAR motorokhoz. 234-től 510 LE teljesítményig és hatásos motorfékekkel. Közvetlen kézi kapcsolású sebességváltóval, gyorsító áttétellel vagy automata AS Tronic sebességváltóval.

  Még néhány szó a hajtásláncról
 • Alváz

  DAF-cf-chassis-400
  Befektetésének legkedvezőbb megtérülése érdekében a könnyű és erős alváz nagyobb hasznos teher szállítását teszi lehetővé. A nagy merevség és a Stabilink rendszerű hátsó felfüggesztés stabil kezelést biztosít.

  Még néhány szó az alvázról
 • CF Construction

  DAF-cf-construction-400
  Kifejezetten az építőipari használatra kifejlesztett járművek, ahol gyakori a terepen való igénybevétel. A CF Construction járművekre jellemző a megnövelt hozzáférési szög és a nagy hasmagasság, ami garantálja a jó terepképességeket.

  További tudnivalók

 • DAF Transport Efficiency

  Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

  A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

  DAF Transport Efficiency

  DAF kényelmi és biztonsági rendszerek

  DAF-XF-Euro-6-snow-comfort-safety-940

  A DAF számos olyan technológiával rendelkezik, amelyek a kényelem és a biztonság fokozását szolgálják.

  Olvassa tovább

  Euro 6 DAF tehergépkocsi konfigurálása

  DAF Euro 6 truck configurator

  A DAF minden kihívásnak megfelel. A DAF tehergépkocsi-konfigurátorral keresse meg az Önnek legjobban megfelelő Euro 6 tehergépkocsit.

  Tehergépkocsi-konfigurátor

Kapcsolódó információ

DAF szolgáltatások

DAF services

A hatékony szállítás többet jelent a tökéletes kamionnál. Minden DAF tehergépkocsi számára professzionális szervezet és márkakereskedők nemzetközi hálózata nyújt háttértámogatást. Segítenek kiválasztani a megfelelő járművet, gondoskodnak a finanszírozásról, és flottáját tökéletes állapotban tartják.

Olvassa tovább

Ugrás a DAF CF Euro 6 járművezetői bemutatók

DAF-CF-Euro-6-driver-instructions-400

DAF CF Euro 6 tehergépkocsit vezet? Nézze meg a járművezetői bemutató videókat a DAF YouTube csatornán.

Çalma listesini görüntüle

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés

Ossza meg ezt az oldalt

Kérjük, ossza meg ezt a weboldalt.