Járműstabilitás-vezérlő

A járműstabilitás-vezérlő (VSC) elektronikus biztonsági rendszer, melynek segítségével a járművezető kritikus manőverek közben is megőrzi a jármű teljes mértékű irányítását. 

Tökéletes úttartás

A VSC jelentősen csökkenti az alulkormányzás, a bicskázással járó túlkormányzás vagy a járműszerelvény felborulásának veszélyét.

A VSC számos érzékelője folyamatosan összeveti a járművezető kormányzási műveleteit (a kormánykerék elfordulási szögét) a jármű mozgásával (a kerékfordulatszámmal, a legyezőmozgás mértékével, az oldalirányú gyorsulással). Amint a rendszer az irányíthatóság esetleges elvesztését észleli, a VSC a motor fojtószelepének elvágásával és a kerekek egyenkénti lefékezésével a járműszerelvény fizikai korlátain belül stabilizálja a vezetési körülményeket.

Az a járművezető, aki elveszíti járműve felett az irányítást, könnyebben szenved komoly balesetet. Személyi sérülések, médiafigyelem, a járműben és az árukban keletkező kár: a mérleg a szállító számára csak negatív lehet. A VSC használatával hatékonyan csökkenthető a hasonló balesetek veszélye.

A VSC alapfelszereltség az összes kéttengelyes és háromtengelyes LF, CF és XF vontatónál és merev felépítésű járműnél.

Kapcsolódó információk

A DAF Euro 6 Jármükinálat

Teljesen új tervezés a maximális hatékonyságért, megbízhatóságért és a legmagasabb szintű vezetési kényelemért.

Olvassa tovább

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés