Sávelhagyás-figyelmeztető rendszer

A sávelhagyás-figyelmeztető rendszer (LDWS) megelőzi az akaratlan sávváltást, és az útról lehajtást: figyelmezteti a sofőrt a sávfelfestés keresztezésére bármelyik irányba.

Megtart a jó úton

Az LDWS alapját a jármű láthatósági rendszere adja. A szélvédő mögötti kamera a jármű helyzetét figyeli a sávfelfestéshez képest. Ha a jármű jobbra vagy balra készül elhagyni a sávot, a rendszer némítja a rádiót, és a hangszóró jól hallható hangjelzést ad az adott oldalon, ahonnan a sofőrnek el kell kormányoznia a járművet. A rendszer működési logikája kiszűri a szándékos sávváltás által kiváltott, alaptalan hibaüzeneteket.

*Az LDWS alapfelszereltség az MX-11 és MX-13 motorral felszerelt, EU vagy EFTA országba regisztrálandó és a következő feltételeknek megfelelő CF / XF járműveknél:
- 4x2, 6x2 vagy 6x4 alváz
- max. járműtömeg 8 tonna fölött
- nem terepre készülő (CF Construction típusok) és nem különleges rendeltetésű járművek (pl. tűzoltókocsik)

Kapcsolódó információk

A DAF Euro 6 Jármükinálat

Teljesen új tervezés a maximális hatékonyságért, megbízhatóságért és a legmagasabb szintű vezetési kényelemért.

Olvassa tovább

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés