Adaptív sebességtartás

Az adaptív automatikus sebességtartás (ACC) sebességtartó rendszer továbbfejlesztett funkciói segítségével a járművezető biztonságos távolságot tarthat az előtte haladó járművekhez képest, és a rendszer figyelmezteti, ha szükség van a beavatkozására.

Kevésbé fárasztó vezetés

Az ACC radarérzékelője figyeli a jármű előtt azonos sávban mozgó tárgyakat. Amíg a rendszer nem érzékel forgalmat, az ACC tartja a beállított állandó járműsebességet. Ha a rendszer a jármű előtt egy lassabban haladó járművet észlel, az ACC csökkenti a motorteljesítményt, és - amennyiben szükséges - a lassítófékrendszerek és a fékek használatával is fenntartja a beállított biztonságos követési távolságot.

Ha a beállított távolság fenntartásához szükség van a vezető közbelépésére is, a rendszer távolság-figyelmeztetést küld. A beépített elülső ütközésre figyelmeztető funkció az ütközés elkerülése érdekében maximális fékerő alkalmazására figyelmezteti a járművezetőt. Az ACC használatával a járművezető mentesül a beállított sebesség folyamatos utánigazításának feladata alól, így a vezetés kevésbé lesz megterhelő és fárasztó. Az ACC pihentetőbbé és biztonságosabbá teszi a vezetést. 

Kapcsolódó információk

A DAF Euro 6 Jármükinálat

Teljesen új tervezés a maximális hatékonyságért, megbízhatóságért és a legmagasabb szintű vezetési kényelemért.

Olvassa tovább

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_hu

A DAF Transport Efficiency központi filozófiánk elnevezése, melynek köszönhetően a legmagasabb kilométerenkénti hasznot biztosítjuk az Ön számára.

DAF Transport Efficiency

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés