Nemzetközi Járműszerviz

DAF-ITS-roadside-assistance-940

DAF International Truck Service (ITS)

Díjtalan szolgáltatás minden DAF ügyfél számára

Meghibásodás vagy más váratlan helyzet esetén tökéletesen megbízhat a DAF nemzetközi szervizhálózatában. Elég egyetlen telefonhívás a DAF ITS központba a DAF szervizhálózat mozgósításához bárhol Európában. A DAF ITS segélyvonal a nap 24 órájában, a hét 7 napján, az év 365 napján elérhető. A tapasztalt kezelők minden szükséges segítséget megadnak, hogy kamionja a lehető legkevesebb késéssel újra üzemképes legyen.

Azonnali segítség

DAF international truck service

Ha valami váratlan történne, egyetlen telefonhívás, és a DAF International Truck Service (ITS) szervizhálózat jóvoltából a kamion minimális késedelemmel folytathatja útját.

DAF ITS: +31 402143000

A DAF ITS előnyei

A DAF ITS előnyei

  • Egyetlen telefonszám egész Európában: +31 40 214 3000, hogy közvetlen személyes kapcsolatba léphessen egy ITS kezelővel
  • Az ITS a nap 24 órájában, a hét 7 napján, az év 365 napján elérhető
  • Az ITS tíz nyelven nyújt segítséget
  • Az ITS megnyugtatja a járművezetőt, elintézi a fizetési garanciát és kezeli a további pénzügyi kérdéseket
  • A gyors és hatékony segítségnyújtáshoz az ITS körülbelül 1100 DAF márkakereskedőre és szervizre számíthat szerte Európába
  • Az ITS egy vállalaton belüli szolgáltatás, székhelye Eindhovenben, a DAF szervezet központjában található
  • Az ITS szolgáltatás nem csak magára a járműre vonatkozik, hanem a pótkocsi, a felépítmény, sőt a sofőr problémáit is kezelik
  • Magasan képzett, hozzáértő szerelők biztosítják a legtöbb jármű helyszíni javítását
  • Az ITS értesíti a járművezető telephelyét, és tájékoztatja a vállalatot a javítási munkálatok haladásáról
  • Az ITS mindent megtesz, ami ahhoz szükséges, hogy egy meghibásodott kamion a lehető legkevesebb késéssel továbbhaladhasson

24 / 7

24 / 7

DAF ITS mechanic A beérkező hívást követően az ITS-munkatárs nem csak a legközelebbi szervizzel vagy márkakereskedővel veszi fel a kapcsolatot, hanem azzal is, ahol az adott járművet általában szervizelik. Így könnyedén megszervezhető a fizetési garancia, és a sofőrnek nem kell aggódnia a pénzügyi rendezésért. Az ITS-munkatársa természetesen a járművezető telephelyét is értesíti (ha ez még nem történt meg), és folyamatosan tájékoztatja a vállalatot a javítási munkálatok haladásáról.

A fejleményeket nyomon követő operátor segítségével dönthetnek arról is, hogy szükség van-e cserejárműre vagy egy adott alkatrész expressz kiszállítására, ami éppen hiányzik a márkakereskedésből. Az Európát behálózó ITS rendszer mintegy 1100 DAF márkakereskedőt és szervizt magába foglaló, kiterjedt és egyenletesen elosztott hálózatot ölel fel. A DAF ügyfelei 49 országban, a hét minden napján 24 órában számíthatnak gyors segítségre meghibásodás vagy baleset esetén.

10 nyelven

10 nyelven

DAF-NTS-400A DAF ITS számán (+31 40 214 30 00) jelentkező ITS-kezelők legalább hat nyelven beszélnek. Így összesen tíz nyelven tudják kiszolgálni az ITS-hez forduló járművezetőket. A korszerű számítógépes felszereltség jóvoltából a lerobbant járműhöz legközelebb eső DAF szerviz gyorsan kikereshető. A gyors reakcióidő mindig is jellemző volt az ITS rendszerre. Hiszen a kamiont minél előbb újra forgalomba kell helyezni. A szervizszolgáltatás nem csak magára a járműre vonatkozik, hanem a pótkocsi, a felépítmény, sőt a sofőr problémáit is kezelik.

Cégtörténet

Cégtörténet

Az 1960-70-es évek fordulóján a nemzetközi szállítmányozás már virágzó üzletágnak számított. Baleset vagy meghibásodás esetén a DAF járművezetői az eindhoveni cégközpontot hívták Hollandiában, és általában a nemzetközi értékesítési osztály valamelyik munkatársa segítette ki őket.

Noha így sem maradt el a segítség, a hívások profi szervezésére való igény 1972-ben az ITS (International Truck Service, nemzetközi szervizhálózat) életre hívását eredményezte. Az ITS rendszer ekkor egyedülálló jelenség volt a kereskedelmijármű-iparban.

Kapcsolódó információ

DAF szolgáltatások

DAF services

A hatékony szállítás többet jelent a tökéletes kamionnál. Minden DAF tehergépkocsi számára professzionális szervezet és márkakereskedők nemzetközi hálózata nyújt háttértámogatást. Segítenek kiválasztani a megfelelő járművet, gondoskodnak a finanszírozásról, és flottáját tökéletes állapotban tartják.

Olvassa tovább

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés