A LIEGL CÉLJA AZ, HOGY JÁRMŰVEIT TÖKÉLETES, MEGBÍZHATÓ ÁLLAPOTBAN TARTSA

Liegl

„SZÁMUNKRA ELENGEDHETETLEN, HOGY A JÁRMŰVEINK MINDIG ÜZEMBIZTOS ÁLLAPOTBAN LEGYENEK. EZÉRT VESSZÜK IGÉNYBE A MULTISUPPORT SZERZŐDÉST.”

„Több mint tíz éve üzemeltetünk DAF-okat, amelyek megbízhatóságával éppúgy elégedettek vagyunk, mint a szervizháttérrel és a szervizek felkészültségével. Ezért már jóformán csak DAF-ok dolgoznak a járműparkban. Két éve MultiSupport Full Care teljes körű javítási és karbantartási szerződést is kötünk a beszerzett járművekre, így jelenleg a DAF-ok mintegy fele ezzel a szerződéssel fut, három évre, illetve 600-700 ezer kilométeres futásteljesítményre érvényesen. Mivel nemzetközi viszonylatban gyűjtőárut fuvarozunk menetrend szerinti járatokkal, sokszor sürgős határidővel és váltott sofőrökkel, számunkra elengedhetetlen, hogy a járműveink mindig üzembiztos állapotban legyenek. Ezért vesszük igénybe a MultiSupport Full Care szerződést, a költségek kiszámíthatósága mellett.”

LieglLiegl Transport Kft.
Elsősorban normál kereskedelmi szárazáruk nyugat-európai fuvarozásával foglalkozik az 1990-ben alapított Liegl Transport Kft., de emellett hűtős járművekkel végzett élelmiszer-szállítás is szerepel a profiljában. A főbb irányok Németország, Franciaország, Olaszország és a Benelux államok. A flottát negyven nyerges, illetve csereszekrényes pótkocsis szerelvény alkotja. A vontatók, illetve a fülke-alvázas tehergépkocsik közül 38 DAF gyártmányú, 27 XF105.460 Euro 5/Euro 5 EEV, míg 11 XF 460 Euro 6 modell.

Bognár Zsolt, a Liegl Transport Kft. ügyvezetője