Járművezető-képzés

DAF-Driver-Academy-driver-training

A járművezető kulcsfontosságú ahhoz, hogy ki lehessen használni a jármű maximális hatékonyságát. A DAF vezetői akadémia képzései abban segítenek a járművezetőknek, hogy a közlekedési helyzetek még jobb előrejelzése révén tovább fokozhassák az üzemanyag-takarékosságot. Az eredmény: alacsonyabb üzemeltetési költségek és a jármű magasabb rendelkezésre állása. A DAF akadémia képzésének köszönhetően a járművezetők a legjobbat hozhatják ki a tehergépkocsikból, és legalább 3-5%-kal több üzemanyagot takaríthatnak meg!

Részletek és jelentkezés a járművezető-képzésre itt: http://dafecodrive.hu

DAF Driver Academy

DAF Driver Academy

Takarítson meg 3–5%-ot az üzemanyag-költségekből

DAF Driver Training

A DAF akadémia célja egyszerű: abban segíti Önt, hogy a maximális üzemanyag-hatékonyságot érhessen el egy olyan járművezetőnek köszönhetően, aki tisztában van a gazdaságos járművezetés jelentőségével. A járművezető teljesítményének javítása pedig nagyobb kilométerenkénti hasznot és a jármű optimalizált rendelkezésre állását fogja eredményezni.

 

Oktatóink jól ismerik a való világot: mindegyikük kiterjedt ismeretekkel rendelkezik arról, hogyan lehet a legjobbat kihozni a tehergépkocsikból. Ismerik a járművezetők világát, ezért értékes tanácsokkal tudják ellátni őket, amelyek egyúttal az egészségügy és biztonság területén is komoly haszonnal járhatnak.

 

A DAF vezetői képzései akár testre is szabhatók, hogy megfeleljenek az egyes járművezetők illetve cégek specifikus céljainak és igényeinek. Mind az elméleti, mind a gyakorlati képzés lehetséges olyan időpontokban, amely a lehető legkevésbé befolyásolja a munkaütemterveket. 


A következő előnyökkel jár:

 • Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás 
 • Alacsonyabb CO2-kibocsátás
 • A jármű fokozott megbízhatósága
 • A sofőrök teljesítményének növekedése
 • A járművezető valamint a környezet egészségének és biztonságának növekedése.
 • Hosszabb üzemélettartam
DAF márkakereskedője örömmel tájékoztatja Önt a DAF vezetői képzés rendelkezésre álló lehetőségeiről. Keresse meg az Önhöz legközelebb eső márkakereskedőt a DAF márkakereskedő-kereső segítésével.

DAF EcoDrive+ képzés

DAF EcoDrive+ képzés

Még nagyobb hatékonyság, és tisztább környezet 

Részletek és jelentkezés a járművezető-képzésre itt: http://dafecodrive.hu

DAF-Driver-Academy-driver-trainingAz új DAF EcoDrive+ képzés abban segíti a járművezetőt, hogy a lehető leghatékonyabb módon tudja kezelni a tehergépkocsit, miközben különös figyelmet fordít a legújabb fedélzeti rendszerekre. A DAF EcoDrive+ képzés hosszú távon 3-5%-os üzemanyag-megtakarítást tesz lehetővé.

Ez alapján könnyen kiszámolható: egy 40 tonnás hosszú távon használt tehergépkocsi esetében az üzemanyag-költségek könnyen elérhetik a 60 000 eurót évente. 4%-os üzemanyag-megtakarítás ez esetben azt jelenti, hogy 2 400 euró marad a zsebünkben. Évente, tehergépkocsinként. Ez pedig egy olyan alapvető üzleti előny, amelyet egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni!

A DAF EcoDrive+ képzés elején a járművezetőket arra kérik, hogy mutassák be meglévő járművezetői képességeiket. Ebben a szakaszban oktatóink megfigyelik az időre, az üzemanyag-fogyasztásra és a DAF Járművezetői teljesítményt támogató rendszerre vonatkozó pontszámokat. A második szakaszban a járművezető minden elméleti ismeretet megszerez a DAF rendszerek optimális felhasználásával kapcsolatban, amelyek lehetővé teszik számára a lehető leggazdaságosabb járművezetést. A DAF vezetői képzés utolsó szakasza egy kísért járművezetés, mely során a járművezető az összes elméleti ismeretet átültetheti a gyakorlatba, az oktató pedig rögzíti a járművezető új pontszámait, amelyek megmutatják az elért fejlődést.

Az új DAF EcoDrive+ képzés optimalizálja a járművezetői készségeket, és lehetővé teszi a járművezetőnek, hogy a lehető legjobban kihasználhassa a legújabb DAF szolgáltatásokat, beleértve a következőket:

 • Eco üzemmód
 • EcoRoll
 • Továbbfejlesztett MX Engine Brake
 • DAF Járművezetői teljesítményt támogató rendszer
 • Prediktív sebességtartás
 • Prediktív változó

A DAF EcoDrive+ képzés a gyakorlatban 3-5%-os állandó üzemanyag-megtakarítást eredményez. Ráadásul járulékos előnyként a gumiabroncsok és a fékek kopását is csökkenti.  A DAF EcoDrive+ képzés ára hamar megtérül. Csak gondolja végig a következő minta számítást:

 • Tehergépkocsija évente 150 000 km-et tesz meg.
 • Az üzemanyag-megtakarítás 4%.

A végeredmény a következő:

 • Tehergépkocsinként 2 000 liter tiszta nyereség
 • A CO2-kibocsátás 4%-os csökkenése 

Szeretné, hogy járművezetői hozzájáruljanak az egészséges üzemeltetési eredményekhez és a környezetvédelemhez? DAF márkakereskedője örömmel tájékoztatja a különböző lehetőségekről. Keresse meg az Önhöz legközelebb eső márkakereskedőt a DAF márkakereskedő-kereső segítésével.

Részletek és jelentkezés a járművezető-képzésre itt: http://dafecodrive.hu

DAF járműátadás

DAF járműátadás

Hatékonyság már a kezdetektől

DAF-Driver-Academy-driver-trainingDAF kamionja számos a biztonságot, kényelmet és hatékonyságot garantáló funkcióval és rendszerrel rendelkezik. A DAF járműátadási képzések garantálják, hogy az Ön járművezetője a lehető legjobban kihasználja ezeket a funkciókat már első fuvarja elkezdésének pillanatától.

Az új jármű átadásakor a DAF márkakereskedő elegendő időt fordít arra, hogy optimális módon megismertesse a járművezetőt a különböző járműfunkciókkal. Azáltal, hogy a járművezető alaposan megismeri az új DAF járművet, azonnal megtudja, hogyan hozhatja ki a maximális hatékonyságot a tehergépkocsiból, amivel még tovább csökkentheti az üzemeltetési költségeket és a káros környezeti hatásokat.

A DAF járműátadási képzés többek között a következőkre vonatkozó információkat tartalmazza:

 • Járműátadási eljárás és ellenőrzőlista
 • A jármű jótállása és karbantartása
 • A járművel kapcsolatos dokumentumok
 • Napi ellenőrzések
 • A vezetéssel kapcsolatos rendszerek
 • Az ülés, a kormány és a tükör beállításai
 • Digitális információs panel (DIP)
 • Üzemanyag-takarékos vezetési stílus, és a gazdaságos üzemanyag-használatot befolyásoló tényezők
 • A kipufogófék és az MX motorfék hatékony használata
 • Az AS Tronic funkciói

DAF márkakereskedője örömmel tájékoztatja Önt a gyakorlati DAF vezetői képzés rendelkezésre álló lehetőségeiről. Keresse meg az Önhöz legközelebb eső DAF márkakereskedőt a DAF márkakereskedő-kereső segítésével.


 

DAF járművezetői tájékoztatók

DAF-XF-Euro-6-interior

Ahhoz, hogy a legjobbat hozhassa ki új DAF tehergépkocsijából, tekintse meg járművezetői tájékoztató videóinkat a YouTube oldalon.

DAF járművezetői tájékoztatók

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés