Szolgáltatások

DAF-Services

A közúti szállítás az optimális hatékonyságról szól, ezért a DAF teljes körű szállítási megoldást kínál, mely maximálja a kilométerenkénti nyereséget. Mindezt professzionális szervezet és márkakereskedői hálózat támogatja: segítik az ügyfelet a megfelelő jármű kiválasztásában, finanszírozásában, kiváló állapotban tartják azt, és minden körülmények közt garantálják működését.


Együtt az úton

 • Nemzetközi Járműszerviz

  DAF-ITS-roadside-assistance-400
  Ha valami váratlan történne, egyetlen tele-fonhívás, és az ITS szervizhálózat jóvoltá-ból a kamion minimális késedelemmel foly-tathatja útját. Az ITS az év 365 napján, éjjel-nappal rendelkezésre áll.

  DAF International Truck Service
 • Javítás és karbantartás

  DAF Multisupport mainvisual
  Mivel a javítási és karbantartási költségek kilométerenként rögzített áron értendők, a DAF MultiSupport maradéktalanul karbantartott gépjárműparkot tesz lehetővé, váratlan költségkiadások nélkül.

  DAF MultiSupport
 • Alkatrész

  DAF Parts Genuine Parts
  A kifejezetten az adott járműhöz tervezett alkatrészek révén a kamionba fektetett összeg a cég számára maximálisan megtérül.

  PACCAR Parts
 • Járművezető-képzés

  DAF Driver Academy

  Mert a jól képzett, profi sofőrök produktívabbak, és hozzájárulnak a költségek csökkentéséhez.

  DAF Driver Academy
 • DAF Connect


  Növelje tovább a jövedelmezőséget piacvezető flottakezelő rendszerünkkel. A DAF Connect gyorsan ellátja Önt a járművezetőire, tehergépkocsijaira és logisztikai folyamataira vonatkozó legfrissebb adatokkal.

  DAF Connect

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés