TRP termékválaszték

TRP Truck trailer parts TRP Range

TRP kamion- és pótkocsialkatrészek

TRP termékválaszték: a megbízható minőség

A változatos, széles TRP termékválasztékot folyamatosan bővítik, így az ügyfél mindig megtalálja azt, amire szüksége van. A TRP választékában minden ismert pótkocsi- és félpótkocsigyártó alkatrészei megtalálhatók. Gyors szállítószolgáltatás garantálja az alkatrészek egy helyen való optimális hozzáférhetőségét. Mi lehetne gyorsabb és kényelmesebb? A TRP alkatrészprogram időt és pénzt takarít meg ügyfeleink számára.

 

Bármilyen gyártmányú kamion

TRP – Bármilyen gyártmányú kamion – Teljes körű szolgáltatás egy helyen

TRP Truck trailer parts All makes Úgy tartják, a változatosság az élet sója. De ha egy vegyes járműflotta szervizelése és az alkatrészek cseréje a tét, jóval előnyösebb, ha minden egy helyen elérhető egy látogatással és egy számlázással. Így költséghatékonyan biztosíthatja a járműpark maximális rendelkezésre állását. A PACCAR Parts ezért fejlesztette ki a TRP programot, amely bármilyen gyártmányú kamionhoz az alkatrészek és fogyóeszközök teljes körét kínálja a márkakereskedői és értékesítési tanácsadói hálózat révén. A vezető gyári beszállítók és a TRP garancia címkével ellátott alkatrészek szavatolják a megbízható minőséget.

A megfelelő kombináció

Nincs olyan kamionmárka, ami minden alkalmazási területen megállná a helyét. A flottatulajdonosok megfelelő járműveket választanak ki a különböző szállítmányozási és logisztikai feladatokra a hosszú távú szállítástól a kisebb rakományok gyűjtőszolgáltatásán keresztül a többpontos kiszállításig.

A kamion illetve a pótkocsi kiválasztását a szállítandó áru is befolyásolja (petrokémiai termékek, élelmiszer, szárazanyag, gépek, elektromos berendezések, virágok stb.). A végső döntésben szerepet játszik továbbá a kínálat és a kereslet, a rendelkezésre állás, az engedmény és a márkakereskedés teljesítménye is.

A fenti okok miatt a legtöbb flottakezelő vegyes járműparkot tart fenn. De ha egy vegyes járműflotta szervizelése és az alkatrészek cseréje a tét, jóval előnyösebb, ha minden egy helyen elérhető egy látogatással és egy számlázással. Így költséghatékonyan biztosíthatja a járműpark maximális rendelkezésre állását. A PACCAR Parts ezért fejlesztette ki a TRP programot, amely bármilyen gyártmányú kamionhoz és pótkocsihoz az alkatrészek teljes körét kínálja a márkakereskedői és tanácsadói hálózat révén. A több mint 50 vezető gyári beszállítói márka és a TRP garancia címkével ellátott alkatrészek szavatolják a megbízható minőséget.

A TRP több mint 60 000 alkatrészt kínál 26 ország 1000 márkakereskedésében. Csak néhány vezető márka: MAN, Mercedes, Renault, Iveco, Scania, Volvo.

A TRP alkatrészek szállítója a PACCAR, amely vezető kamiongyártó lévén alaposan tisztában van a flottakezelők igényeivel és a minőségi, megfelelő áron hozzáférhető alkatrészek iránti elvárásaival. A megfelelő időben szállítjuk a megfelelő termékeket.

TRP e-katalógus

TRP-eCatalogus-Tablet-Laptop-Phone

A tehergépkocsik és pótkocsik alkatrészeinek teljes választékával kapcsolatban nyissa meg a TRP katalógust.

TRP e-katalógus

Trailer and body parts

Pótkocsi- és karosszéria-alkatrészek

TRP Truck trailer parts TRP Range Minden jó vontató mögött van valamilyen pótkocsi vagy felépítmény. Minden alkalmazáshoz más és más: ponyvás vagy csúsztatható oldalú, kettős platós vagy emelőplatós és merev felépítmények, hűtőkocsik vagy ömlesztettáru-szállítók. Mivel a pótkocsikat egyre inkább helyben, az adott piac igényeinek megfelelően gyártják, szabványosított alkatrészekből készülnek. Ezen a ponton ismét szerepet kap a TRP, hiszen a pótkocsialkatrészek átfogó választékával gyakorlatilag minden utólagos felszerelési igényt képes költséghatékony módon kielégíteni.

  • Minden gyártmány
  • Mindenféle, műhelyben használatos fogyóeszköz
  • Minőségi termékek jó áron azonnal vagy egy napos szállítási határidővel
  • Átfogó, könnyen áttekinthető TRP katalógus
  • ClimaTech jogosult márkakereskedő költséghatékony Airco szolgáltatással.
  • Az utólag felszerelhető pótkocsi- és felépítmény-alkatrészek teljes választéka
Az európai gazdaság hajtóerejét jelentő, tehergépkocsi és pótkocsi járműkombinációk gondoskodnak minden elképzelhető fajta termék mozgatásáról az élelmiszertől a gépekig, a petrolkémiai anyagoktól az elektromos vagy elektronikus berendezésekig. A mediterrán hőségtől az északi fagyokig, sima autópályán vagy göröngyös utakon – a különböző alkalmazások kiszolgálására széles pótkocsiválasztékra van szükség. Ezért fontos, hogy a pótkocsikat helyben, az adott piac igényeinek megfelelően gyártsák. Az összeszereléshez azonban szabványosított futóműalkatrészeket használnak.

Ezen a ponton ismét szerepet kap a TRP, hiszen a pótkocsialkatrészek összes gyártmányra kiterjedő választékával gyakorlatilag minden igényt képes költséghatékony módon kielégíteni.

Arvin Meritor, BPW, Daimler Chrysler, Fruehauf, Gigant, Hendrickson, SAF és SMB – csak néhány példa a TRP program keretében szállított pótkocsialkatrészek eredeti gyártóira. Tengelyek, légrugós fékek, függesztőrendszerek, vontatótartozékok, sárvédők; vagyis minden, amire egy flottakezelőnek szüksége lehet a járműpark mozgásban tartásához.

TRP e-katalógus

TRP-eCatalogus-Tablet-Laptop-Phone

A tehergépkocsik és pótkocsik alkatrészeinek teljes választékával kapcsolatban nyissa meg a TRP katalógust.

TRP e-katalógus

Fogyóeszközök

TRP fogyóeszközök

TRP Truck trailer parts ConsumablesMinél keményebben dolgoznak, annál hamarabb elkopnak. A nagy, nyerges vontatós szerelvények hetente öt-hat napot és évente 48 hetet futnak a fontosabb útvonalakon. A könnyebb, többpontos szállításra használt kamionoknak a többszöri leállást és indítást kell jól bírniuk. A forgalomban való üresjárat is igénybe veszi őket. Ahhoz, hogy minden alkatrész gördülékenyen működjön és védve legyen a magas üzemi hőmérséklettől, minden motor-, váltómű- és tengelyalkatrészt jól meg kell kenni és zsírozni.

A nagy igénybevételű járművekhez használt minden zsírhoz, folyadékhoz, olajhoz és egyéb adalékhoz megvan az ügyfél igényeinek megfelelő, minőségi termék a TRP választékában. A szerviz- és karbantartási munkálatokat segítő szerszámok is rendelkezésre állnak. A megbízható minőséget megfizethető áron kínáljuk.
 
Minőségi fogyóeszközök teljes köre minden műhelyigény kielégítésére

  • A személyes biztonságot és higiéniát garantáló kialakítás és csomagolás
  • Tartós tömítőanyagok és ragasztók
  • Nagy terhelésre tervezett kenőanyagok és kenőzsírok
  • Tisztítóanyagok a szennyeződések kiöblítéséhez
A TRP festékek és rögzítőelemek széles választékát is kínálja.

A TRP összes műveletének és termékének bevizsgálása és jóváhagyása a legmagasabb iparági szabványoknak és az állami jogszabályoknak megfelelően történt.

TRP e-katalógus

TRP-eCatalogus-Tablet-Laptop-Phone

A tehergépkocsik és pótkocsik alkatrészeinek teljes választékával kapcsolatban nyissa meg a TRP katalógust.

TRP e-katalógus

Műhelymunka

TRP – Teljes körű megoldás a műhelymunka-igényeire

TRP Truck trailer parts workshop A jól felszerelt és szervezett műhely az ügyfél-elégedettség fenntartásának és növelésének alapja. Legyen szó rutin karbantartásról vagy javítási munkáról, a szerelők, az ügyfelek és a járművek megérdemlik a legújabb szerszámok és berendezések használatát: ez garantálja a kiemelkedő szintű szolgáltatást, és a járművek kifogástalan állapotát.

A TRP kínálatában a műhelymunka-eszközök teljes választéka megtalálható, minden munkához a megfelelő minőségű eszközzel. Legyen az egyszerű csavarhúzó vagy kifinomult olajszintmérő rendszer, ez mind elérhető az egypontos TRP program keretében.

A Stahlwille például a piacon jelenleg elérhető legjobb szerszámszállító. Teljes körű kínálatuk a TRP programon belül elérhető. A szerszám minőségét emeli ki, hogy a teljes Stahlwille választékra élethosszig tartó garancia érvényes. Jó érzés, ha Ön is ugyanazokkal a szerszámokkal dolgozhat, mint a műhelyben dolgozó profik; hiszen a szerszám minőségéhez nem férhet kétség.

Ha elvárásai az egyszerű szerszámoknál bővebbek, vagy teljes körű műhelymegoldást keres, a TRP a megfelelő megoldást nyújtja. A TRP gyakorlott műhelydolgozók csapatával együtt nyújt tanácsadást a műhelymunka-eszközök kiválasztásához. Akár csereszerszámot keres, akár egy teljes műhelyt szeretne felszerelni, partnereink ellátják a szükséges tanácsokkal. A teljes munkát elvégezzük, elejétől a végéig: az ügyfélre semmilyen feladat nem hárul.

Akár egy egyszerű csavarhúzóra van szüksége, akár teljes körű műhelymunka-felszerelésre, a TRP megoldást nyújt igényeire. Nézze át a katalógusban a műhelymunka-felszerelés teljes választékát, vagy forduljon a legközelebbi DAF márkakereskedőhöz.

TRP e-katalógus

TRP-eCatalogus-Tablet-Laptop-Phone

A tehergépkocsik és pótkocsik alkatrészeinek teljes választékával kapcsolatban nyissa meg a TRP katalógust.

TRP e-katalógus

Kapcsolódó információ

MAX kártya

Maxcard

A MAX kártya ingyenes, és számos előnyt kínál DAF és TRP alkatrészek vásárlása esetén. Regisztráljon most, és kérjen saját MAX kártyát.

Bejelentkezés vagy regisztráció

E havi ajánlatok

Magazine

Keresse a MAX szórólapot a legújabb ajánlatokkal.

MAX szórólap

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés