PACCAR Parts flottaszolgáltatások

PACCAR-Parts-Fleet-Services
A PACCAR Parts Fleet Services Program (PPFS - Paccar Parts flottaszolgáltatás program) a több mint 50 egységből álló, nagyméretű nemzetközi flották támogatására jött létre. A program révén a flották nemzetközi szinten végezhetnek munkát egyetlen megbízható alkatrész-beszállítóval. A DAF márkakereskedők egész Európában készen állnak arra, hogy a nemzetközi flottáknak ugyanazt a szolgáltatást biztosítsák, amelyet a helyi márkakereskedőjüktől megszoktak. 

Egyetlen program, egyetlen maximális ár, egyetlen számlakimutatás

Ha önnek olyan nemzetközi flottája van, amely Európában mindenütt vagy egy ország különböző márkakereskedői között mozog, és támogató partnert akar találni, a PACCAR Parts flottaszolgáltatások program megfelelhet Önnek.

A PACCAR Parts flottaszolgáltatások programban való részvétel előnyei:

  • Maximális alkatrészárakat kaphat egész Európában* minden résztvevő DAF márkakereskedésben.
  • Minden periódusban egyetlen számlakimutatás biztosít tökéletes áttekintést saját nyelvén és pénznemében.
  • A program csökkenti az adminisztrációs terheket, és külföldön már nincs szükség készpénzes fizetésre.
  • A program saját anyanyelvén támogatja.
  • Közvetlen kapcsolatfelvétel a DAF Eindhoven vállalattal, amely Európa teljes területén köt szerződéseket.
    25 lelkes szakemberből álló csapat áll rendelkezésre, hogy megadja a szükséges szolgáltatást, és megválaszolja a kérdések széles körét.

Mire vár hát? Ha további tájékoztatásra van szüksége a PACCAR Parts flottaszolgáltatásokkal kapcsolatban, keresse fel DAF márkakereskedőjét!

A PACCAR Parts Fleet Services program jelenleg a következő országokban elérhető: Hollandia, Németország, Belgium, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Svájc, Ausztria, Egyesült Királyság, Luxemburg, Liechtenstein, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Románia és azoknál a DAF kereskedőknél akik feliratkoztak PACCAR Parts Fleet Services szolgáltatásra.

PACCAR-Parts-Fleet-Services-logo-400

A résztvevő PACCAR Parts flottaszolgáltatás márkakereskedők listáját a Márkakereskedő-keresőben tekintheti meg. Ha a márkakereskedője nem vesz részt a PACCAR Parts flottaszolgáltatásokban, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Vegye fel a kapcsolat a PACCAR Parts flottaszolgáltatásokkal

Contact DAF Trucks

Ha tájékoztatást kér vagy kérdése van a PACCAR Parts flottaszolgáltatásokkal kapcsolatban, küldjön nekünk e-mail üzenetet.

Vegye fel a kapcsolat a PACCAR Parts flottaszolgáltatásokkal