PACCAR Genuine Parts

A PACCAR motorra szabott alkatrészek teljes választéka. Az alkatrészek tervezése és gyártása során figyelembe vették a PACCAR motorral járó kiemelt minőségi szabványokat.

Talán már észrevette, hogy a DAF-jármű motorján a PACCAR márkanév olvasható. A motoralkatrészek gyártója a PACCAR. Eddig a DAF eredeti alkatrészcsomag részeként voltak beszerezhetők. Ez most már másként van. A PACCAR-motorok eredeti alkatrészei PACCAR Genuine Parts néven lesznek kaphatók. Az alkatrészek nem változtak. A már megszokott minőséget várhatja el a továbbiakban is. Ha mostantól PACCAR Genuine Parts emblémával ellátott kék csomagolásban kapja az alkatrészt, biztos lehet, hogy jól választott.


Teljesítmény

PACCAR Genuine Parts Packaging

Az eredeti PACCAR alkatrész korszerű technológiák, első osztályú anyagok és a funkciók kiterjedt integrálása révén biztosítja a PACCAR motor megbízható, hosszan tartó működését. Az eredeti PACCAR alkatrész tehát javítja a motor teljesítményét.

Hatékonyság

Az eredeti PACCAR alkatrészek használata is hozzájárul az elsőrangú üzemanyag-takarékossághoz. A SMART üzemanyag-befecskendezés nagy nyomást produkál pontos időzítéssel és többpontos befecskendezéssel. Az eredmény: optimális égés, hatékony üzemanyag-felhasználás.

Környezetbarát

A PACCAR motorok SCR technológia segítségével érik el a kipufogógáz-kibocsátásra vonatkozó Euro 4 illetve Euro 5 szintet. Az eredeti PACCAR alkatrészek környezetvédelmi szempontból is megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek.

Kapcsolódó információ

MAX kártya

Maxcard

A MAX kártya ingyenes, és számos előnyt kínál DAF és TRP alkatrészek vásárlása esetén. Regisztráljon most, és kérjen saját MAX kártyát.

Bejelentkezés vagy regisztráció

E havi ajánlatok

Magazine

Keresse a MAX szórólapot a legújabb ajánlatokkal.

MAX szórólap

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés