DAF kenőanyagok


DAF kenőanyagok

A DAF kenőanyag az eredeti DAF alkatrészprogram fontos eleme, amely támogatja a vevők megtartására irányuló erőfeszítéseinket. A DAF kenőanyagok széles választékának köszönhetően minden PACCAR motortípushoz megfelelő kenőanyagot tudunk kínálni.

A DAF kenőanyagok minden motorolajtípust lefednek a nagy teljesítményű fajtától az üzemanyagtakarékos jellegig, beleértve az ásványi és a szintetikus olajokat. Az erőátviteli olajok is fontos részei a DAF kenőanyagok választékának, és megtalálhatók köztük a kézi és automata sebességváltó-, valamint differenciálmű-olajok. A teljes program lefedéséhez hűtőfolyadékokból is teljes körű választékot kínálunk.

DAF LubricantsAz összes kiemelt DAF kenőanyag hozza az öt alapvető funkciót, hogy megfeleljen a DAF magas szintű előírásainak és jóváhagyási eljárásának.

1. Kenés
A motorok fém alkatrészei nagy sebességgel forognak és rendkívül kis hézaggal illesztették össze őket. Ezért kiemelten fontos a megfelelő kenés.

2. Tömítés

Noha a dugattyú és a hengerköpeny szorosan egymás mellett helyezkedik el, van egy kis hézag. Az olaj tömíti ezt a hézagot, így biztosítva a kompressziót és ezzel a motor teljesítményét.
DAF Lubricants3. Hűtés

Kevésbé ismert, de létfontosságú funkció, hogy az olaj biztosítja a hő elvezetését. Elvezeti a hőt a motor melegebb részeitől, és leadja azt, ahogy áthalad az olajhűtőn.

4. TisztításAz olajban lévő tisztítóanyagok segítenek megelőzni a lerakódások képződését a forró felületeken. Így tiszta marad a motor (különösen a dugattyúk), és megelőzhető a dugattyúgyűrűk megszorulása.

DAF Lubricants5. Rozsdamentesítés
A motorban történő égés során keletkező savak rozsdásodást, korróziót okozhatnak. Az olaj különleges tisztítóanyagokat tartalmaz, amelyek semlegesítik ezeket a savakat, megelőzik a rozsdásodást és a korróziót.

Kapcsolódó információ

MAX kártya

Maxcard

A MAX kártya ingyenes, és számos előnyt kínál DAF és TRP alkatrészek vásárlása esetén. Regisztráljon most, és kérjen saját MAX kártyát.

Bejelentkezés vagy regisztráció

E havi ajánlatok

Magazine

Keresse a MAX szórólapot a legújabb ajánlatokkal.

MAX szórólap

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés