DAF cserealkatrészek

A DAF cserealkatrész-kínálata az ágazatban a legnagyobb
A DAF számos összetevőhöz, például az indítómotorokhoz, generátorokhoz és sebességváltókhoz nyújt minőségi alternatívát. Ezek ún. eredeti DAF cserealkatrészek. A DAF rendelkezik az ágazatban a legnagyobb cserealkatrész-kínálattal.

A cég saját gyártóüzeme foglalkozik a használt DAF összetevők beépítésével, a termékfejlesztési részleg felügyelete alatt.

Az eredeti DAF alkatrészekhez hasonlóan az eredeti cserealkatrészek is megfelelnek a legszigorúbb minőségi szabványoknak. Az újragyártás és a tesztelés az eredeti DAF szabványok alapján történik. Így a cserealkatrészek minősége azonos az eredeti összetevőkével. Éppen ezért az eredeti DAF cserealkatrészekre azonos garancia-feltételek vonatkoznak, mint az új DAF alkatrészekre.

Az alkatrészek újrafelhasználása környezetkímélő megoldás, és jelentős költségmegtakarítást tesz lehetővé. Az eredeti DAF cserealkatrészek segítségével csökkentheti működési költségeit: cseréljen gyorsan, kedvező áron akár teljes összetevőrendszereket.
 

Motorok

A DAF cseremotor előnyei:

 • Az eredeti DAF specifikáció alapján készült
 • Széles körű tesztelés
 • Jó ár-érték arány
 • Rövidebb állásid
 • Átfogó DAF garancia
DAF Exchange Parts

Eredeti DAF pótalkatrészek – Motorok

Ha időszerűvé válik a hibás vagy kopott motor cseréje, a DAF eredeti pótalkatrész-részlege gyári nagyjavításon átesett cseremotort ajánl fel. Ez minőségében nem marad el az eredeti DAF motortól, hiszen a felülvizsgálat során ugyanazoknak a szigorú feltételeknek kell megfelelnie, mint az eredeti gyártási folyamatban. A DAF eredeti pótalkatrész-részlegétől beszerzett eredeti cseremotor tehát egyenértékű egy új összetevővel, ára viszont a cserealkatrészhez méltó. A DAF rövid és hosszú blokkok és teljes cseremotorok széles választékát kínálja, így minden javításhoz elérhető a megfelelő megoldás.

A cseremotor hozzáadott értéket képvisel


A megbízható, üzemanyag-takarékos, karbantartási költségeket kímélő, alacsony kibocsátású, garanciával szállított DAF járművek mellett számos érv szól tehát; ugyanez érvényes a cseremotorokra. A DAF Trucks részlegben teljesen szétszerelik, majd újként szerelik össze őket. A nagyjavításon átesett motorokat ezután az új motorokkal azonos szempontok alapján tesztelik. A kapott eredmény alapos elemzése után bocsátják csak piacra a cseremotort. Az eredeti DAF cseremotor tehát egyértelműen hozzáadott értéket hordoz a saját műhelyben vagy harmadik félnél javíttatott motorhoz képest. A DAF szervizből vásárolt cseremotor beszerelése a kamion maradványértékét is növeli.

Sebességváltók

A DAF csere-sebességváltó előnyei:

 • Teljes mértékben illeszkedik a DAF erőátviteli rendszeréhez
 • Minimális súrlódás, előnyös üzemanyag-fogyasztás
 • Kiváló minőség, kellemes árfekvés
 • Az új sebességváltókkal azonos garanciafeltételek
 • Az anyagok újrafelhasználásának köszönhetően környezetbarát
 • Költsége előre ismert (nem úgy a javításé)
 • A teljes összetevők cseréje minimális állásidőt jelent

Eredeti DAF pótalkatrészek – Sebességváltók

Olyan csereváltóra vágyik, amely ugyanolyan flottul vált, mint az új? Gyári garanciát szeretne a tartósság fenntartása végett?

Mindez lehetséges: a DAF eredeti pótalkatrész-részlege által kínált, gyárban felújított csereváltó újszerű minőséget és kellemes árfekvést biztosít. A DAF szinte minden kamionhoz rendelkezik eredeti csereváltóval.

Optimálisan megbízható működés

DAF Exchange PartsA sebességváltó a kamion erőátvitelének fontos eleme. Ezáltal a megfelelő fokozatban hajthatja a járművet, függetlenül a rakománytól és a sebességtől, a lehető leggazdaságosabb módon. Az 500 LE feletti motoroknál a sebességváltóra háruló erőhatás akár több ezer newtonméter is lehet. A váltónak ilyenkor nincs könnyű dolga.

A szükségtelen kockázat elkerülése végett válasszon csúcsminőséget a hibás sebességváltó cseréjekor. A DAF eredeti alkatrész-részlege által kínált csereváltóhoz teljes körű gyári garancia tartozik, vagyis biztonságos működése és a fokozatváltás kényelme egyaránt optimális.


Tengelykapcsoló

A DAF csere-tengelykapcsoló előnyei:

 • Az eredeti DAF specifikáció alapján készült
 • Rövidebb állásidő
 • Jó ár-érték arány
 • Azonnali hozzáférhetőség
 • Átfogó DAF garancia
Eredeti DAF pótalkatrészek – Tengelykapcsolók

DAF Exchange PartsHa időszerűvé válik a hibás vagy kopott tengelykapcsoló egység cseréje, a DAF eredeti pótalkatrész-részlege gyári nagyjavításon átesett tengelykapcsolót ajánl fel. Ez minőségében nem marad el az eredeti DAF tengelykapcsolótól, hiszen a felülvizsgálat során ugyanazoknak a szigorú feltételeknek kell megfelelnie, mint az eredeti gyártási folyamatban. A DAF eredeti pótalkatrész-részlegétől beszerzett eredeti csere-tengelykapcsoló tehát egyenértékű egy új összetevővel, ára viszont a cserealkatrészhez méltó.

Maximális teljesítmény

A tengelykapcsoló a kamion erőátvitelének fontos eleme, és gyakran erős kopásnak van kitéve. A legnehezebb körülmények közt is maximális teljesítményt kell nyújtania, ugyanakkor a vezető kényelmét is biztosítani kell a rezgéscsillapítás által. Éppen ezért a DAF tengelykapcsoló-készlete egymáshoz maradéktalanul illeszkedő, minőségi összetevőkből áll

Indítómotorok

A DAF cseregenerátorok és -indítómotorok előnyei:

 • Teljes mértékben illeszkedik a DAF kamion rendszeréhez
 • Kiemelkedő teljesítmény
 • Rendkívül megbízható működés
 • Az elérhető leghosszabb élettartam
 • Minimális zaj, maximális kényelem
 • Az új alkatrészekkel azonos garanciafeltételek
 • Az anyagok újrafelhasználásának köszönhetően környezetbarát
 • Költsége előre ismert
 • (nem úgy a javításé)
 • Széles választék
 • Egyszerű megrendelés, rövid kiszállítási idő
 • A legnagyobb kínálat az ágazatban
Eredeti DAF pótalkatrészek – Indítómotorok és generátorok

A működésbiztonság a kamion legfontosabb tulajdonsága, hiszen az állásidő közvetlenül összefügg a hatékonysággal. Tehát az első indítás lényeges pillanat. Nem csak erős indítómotorra van szükség, hanem megbízható akkumulátorra is, amit generátor tölt.

Ez a három összetevő kitűnően kell, hogy illeszkedjen egymáshoz, hogy biztosítani tudják az indítást és a korszerű DAF kamion összes elektromos és elektronikus készülékéhez szükséges tápellátást. A generátor vagy az indítómotor cseréjekor tehát feltétlenül maradjon a DAF eredeti alkatrész-részlegénél. Így nem érhetik kellemetlen meglepetések.

Optimálisan megbízható működés

DAF LubricantsEgy lánc erősségét a leggyengébb láncszem határozza meg. Ha például elégtelen amperteljesítményű generátorra csatlakoztat egy új akkumulátort, az sosem lesz képes elérni a kívánt teljesítményt. Ez megfigyelhető az indításkor (különösen télen), de akkor is, ha a fedélzeti berendezéseknek és a világításnak nincs elegendő táplálása.

A minőségi akkumulátorok mellett ezért kínál a DAF eredeti alkatrész-részlege előnyös árú cseregenerátorokat és -indítómotorokat is. Ezek valójában újszerű állapotúak, és felépítésük pontosan követi a gyári specifikációt. Így aztán a lánc minden szeme maradéktalan, és a vezető bizton számíthat a kamion optimálisan megbízható működésének hátterében álló elektromos áramkörre.

Kapcsolódó információ

MAX kártya

Maxcard

A MAX kártya ingyenes, és számos előnyt kínál DAF és TRP alkatrészek vásárlása esetén. Regisztráljon most, és kérjen saját MAX kártyát.

Bejelentkezés vagy regisztráció

E havi ajánlatok

Magazine

Keresse a MAX szórólapot a legújabb ajánlatokkal.

MAX szórólap

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés