DAF tartozékok, kiegészítök

Hasznos és szórakoztató

A DAF teherautó a futószalagról legördülve is nagyszerűen néz ki, hiszen tekintélyt parancsoló kinézete feltűnést kelt. DAF kiegészítőkkel ezt a hangsúlyos megjelenést és nem utolsósorban a vezetői kényelmet még tovább tudja fokozni. Legyen az egy külső kiegészítőként felszerelt króm légkürt, egy nappali menetfény készlet, egyedi matrica szett. A vezetési komfortot növelő kiegészítők: mint klíma, hűtőszekrény, navigációs rendszer, vagy tolatássegéd mind az Ön kényelméért.

A DAF tartozékkínálata mindenre kiterjed, amire az üzleti tevékenység során szükség lehet:

DAF XF Euro 6 bottle holder
  • Költségcsökkentő eszközök a működési költségek csökkentése érdekében
  • Egyszerűbb vezetésélmény a járművezető megnövelt kényelme érdekében
  • Biztonságos vezetés: a járművezető és a DAF cég védelme a környezet és a közlekedésben résztvevők hatásai ellen
  • Látványelemek a vállalatról alkotott kép előtérbe helyezése, és a járművezetői elégedettség támogatása céljából
A DAF tartozékkínálata: az összes extra, amivel javíthatja üzleti tevékenységét. A célzott választék segíti a járművezetők munkáját és a kamionok működését, ugyanakkor könnyedséget visz a napi munkavégzésbe. A biztonság és a kényelem megteremtésével csökkenti az üzemi költségeket, és javít a vállalat megítélésén. Azok, akik át szeretnék élni az igazi DAF érzést, külön DAF fokozatba válthatnak. Útközben és a pihenőidőben.

Minden DAF kamionhoz komplex tartozékkínálat tartozik. DAF LF, CF és XF. Légterelők, üléshuzatok, napellenzők és alu felnik, hűtő, sőt TV/videó is tartozik hozzá. Minden tartozék minőségi anyagból, tartós használatra készült, és egyben kiválóan illeszkedik az adott kamionhoz. A tartós, tetszetős kialakítás ugyanakkor jól használható: a járulékos funkció valódi élménnyé formálják a vezetést.

Kapcsolódó információ

MAX kártya

Maxcard

A MAX kártya ingyenes, és számos előnyt kínál DAF és TRP alkatrészek vásárlása esetén. Regisztráljon most, és kérjen saját MAX kártyát.

Bejelentkezés vagy regisztráció

E havi ajánlatok

Magazine

Keresse a MAX szórólapot a legújabb ajánlatokkal.

MAX szórólap

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés