Eredeti DAF alkatrészek

Az Ön járművére szabva

Egy meghibásodás – jármű leállás sokba kerül Önnek. Ám a várakozás a megfelelő alkatrészre, akár még többe is kerülhet Önnek. Amikor ténylegesen szüksége van egy alkatrészre, az azonnal elérhető / megszerezhető alkatrész mindennél többet jelent. A Hungarotruck Kft-nél széles választékban kaphatóak eredeti DAF alkatrészek és tartozékok raktárról, melyek kifejezetten az Ön tehergépjárműre megfelelőek. Mindezek gyári DAF garanciával ellátva. 

DAF Parts Genuine Parts

Ha járműve karbantartásra vagy javításra szorul, érdemes a megbízható minőséget választani. Válasszon eredeti DAF alkatrészt. A nem eredeti alkatrészek használata negatív hatást gyakorolhat a jármű üzemanyag-fogyasztására s ezáltal a cég nyeresége hosszú táv on csökkenhet.

Az eredeti DAF alkatrészek előnyei:

  • Az alkatrészek kalibrálását 100%-ban a DAF Trucks végezte
  • Maximális élettartam és teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Teljes körű DAF garancia
  • Minimális működési költség
Cégünknél a következőket kínáljuk:

  • Hatékony alkatrész szolgáltatás magasan szakképzett személyzetünktől 
  • Digitális alkatrész adatbázis a pontos azonosításért
  • Széles választék tartozékokból, kiemelten DAF járművekre
  • Garantált minőség, maximális kényelem
  • Minden eredeti DAF alkatrészre 12 hónap garancia
Abban a nem várt esetben, ha egy alkatrész nem található nálunk raktáron, az aznap délig leadott rendelések másnap reggelre megérkezhetnek hozzánk.

DAF Parts Genuine PartsA DAF kiváló garanciafeltételeket kínál minden eredeti DAF alkatrészhez. Ha az alkatrészeket DAF márkakereskedő szerelte be, a garancia nem csak magára az eredeti alkatrészre, de a szerelési költségre is kiterjed. Tehát nem pusztán az eredeti DAF alkatrészt vásárolja meg, hanem a vele járó élményt és szolgáltatást is.

Mivel az alkatrészek kifejezetten ehhez a járműhöz készültek, biztosan kiválóan működnek együtt, és garantálják a jármű optimális teljesítményét.

A DAF szakképzett márkakereskedői hálózata egész kiterjed. Alkatrészigényeit tehát mindig a legközelebbi DAF márkakereskedőnél intézheti. A korszerű kezelési rendszernek köszönhetően a DAF márkakereskedőnél mindig kéznél van a megfelelő alkatrész. Az eredeti DAF alkatrészek csomagolásukról ismerhetők fel.

Kapcsolódó információ

MAX kártya

Maxcard

A MAX kártya ingyenes, és számos előnyt kínál DAF és TRP alkatrészek vásárlása esetén. Regisztráljon most, és kérjen saját MAX kártyát.

Bejelentkezés vagy regisztráció

E havi ajánlatok

Magazine

Keresse a MAX szórólapot a legújabb ajánlatokkal.

MAX szórólap

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés