DAF alkatrészek

Minden, a gyártósorról legördülö DAF kamion már hosszú utat telt meg a fejlesztés és a tesztelés állomásain át. Ez garantálja, hogy minden kamion magfelel a legszigorúbb biztonságra, teljesítményre, müködési költségekre és a környezet védelmére vonatkozó szabványoknak.


 • Eredeti DAF alkatrészek

  DAF Parts Genuine Parts
  Az eredeti DAF alkatrészek teljes mértékben igazodnak el a járművet, így biztos lehet benne, hogy azok tökéletesen működnek együtt, és optimális teljesítményét teherautó.

  Olvassa tovább
 • DAF tartozékok, kiegészítök

  DAF Accessories DAF XF Euro 6
  Minden DAF kamionhoz komplex tartozékkínálat tartozik. DAF LF, CF és XF. Légterelők, üléshuzatok, napellenzők és alumínium kerekek, hűtő, sőt TV/videó is tartozik hozzá.

  Olvassa tovább
 • DAF cserealkatrészek

  DAF Exchange Parts
  A DAF számos összetevőhöz, például az indítómotorokhoz, motorokhoz, generátorokhoz és sebességváltókhoz nyújt minőségi alternatívát. Ezek ún. eredeti DAF cserealkatrészek.

  Olvassa tovább
 • DAF kenőanyagok

  DAF Lubricants
  A DAF kenőanyag az eredeti DAF alkatrészprogram fontos eleme, amely támogatja a vevők megtartására irányuló erőfeszítéseinket.

  Olvassa tovább

MAX kártya

Maxcard

A MAX kártya ingyenes, és számos előnyt kínál DAF és TRP alkatrészek vásárlása esetén. Regisztráljon most, és kérjen saját MAX kártyát.

Bejelentkezés vagy regisztráció

DAF kiegészítő kollekciója

DAF-merchandising

A sapkáktól kezdve a kabátokig, valamint a karóráktól kezdve a részletgazdag DAF miniatűr modellekig.

Olvassa tovább

Lépjen kapcsolatba a helyi DAF márkakereskedővel

DAF logo on dealer building

Többet szeretne tudni? A DAF márkakereskedő örömmel tájékoztatja mindenről, amit tudni szeretne a DAF termékekről és szolgáltatásokról.

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés