Jobb láthatóság, biztonságosabb közlekedés


Ha már egy DAF-márkakereskedő műhelyében jár, miért ne kérné meg, hogy ellenőrizze a tehergépkocsi világítását? Ők ráadásul további hasznos tanácsokkal is szolgálhatnak az optimális láthatóságot szolgáló megoldások tekintetében.

Road News

Esetleg egy Orlaco kamerarendszer, egy fedélzeti kamera vagy egy Brigade Backeye? Ezek mindegyike nagyon hasznos a tehergépkocsi körüli közlekedési helyzettel kapcsolatos tisztánlátáshoz és a vakfoltok lefedéséhez a fülkében lévő monitoron keresztül. Így a forgalom többi szereplőjével is könnyebb dolga lesz, és egyben csökkenti a károkozás veszélyét. Lehet, hogy magasan az út fölött ül, de vakfoltok akkor is vannak. Úgyhogy érdemes foglalkozni ezekkel a biztonságos vezetés érdekében. 

A jobb kilátás nagyobb biztonságot jelent – ez tényleg ilyen egyszerű. Ezért mindenképpen nézzen be a legközelebbi DAF-márkakereskedésbe a rendelkezésre álló kamerarendszerekkel kapcsolatos további információkért. Egyeztessen időpontot DAF-márkakereskedőjével még most, vagy látogasson el a parts.daf.com webhelyre.