A LEGHATÉKONYABB MÓDJA HOGY A TEHERGÉPKOCSI MINDIG ÚTON LEGYEN


Gondoskodunk tehergépkocsija megbízhatóságáról. Kényelmesen elérhető, több mint 1 000 márkakereskedőből álló európai hálózatunkkal támogatjuk Önt abban, hogy út közben pénzt takaríthasson meg!

5 érv a DAF-márkakereskedők mellett

 • 5 érv a DAF-márkakereskedők mellett

  Görgessen csak lefelé!

 • 1

  Hatékony

  Szerviztechnikusaink folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt, hogy a tehergépkocsik javítását illetően szaktudásuk mindig naprakész legyen. A DAF-járműveket, különös tekintettel a régebbi típusokra, mi ismerjük a legjobban.

  „A tehergépkocsik koruktól függetlenül ugyanazt a színvonalú figyelmet és gondoskodást érdemlik.”

 • 2

  Szakszerű

  Elvégezzük a feladatot. Elmagyarázzuk, milyen műveleteket hajtunk végre, és folyamatosan tájékoztatjuk mindenről.

  „Amikor a tehergépkocsim a márkakereskedésben van, mindig úgy érzem, hogy szakavatott kezekben tudhatom.”

 • 3

  A hét minden napján, napi 24 órában

  Mi mindig ott vagyunk, amikor szüksége van ránk, éjjel-nappal. Bárhol legyen is, segítünk, hogy tehergépkocsija azonnal újra munkába állhasson.

  „Tehergépkocsijaim Európa-szerte szállítanak, ezért megnyugtató a tudat, hogy bárhol legyenek is, mindig kapok segítséget.”

 • 4

  Rugalmas

  Bármilyen nagy vagy kicsi munkáról legyen is szó, látogasson el márkakereskedőnkhöz, mi pedig a lehető legrövidebb időn belül orvosoljuk a felmerült problémákat.

  „Legyen szó bármilyen kérdésről vagy időpontról, tudom, hogy mindig megbízhatok a DAF-márkakereskedőkben.”

 • 5

  Proaktív

  A DAF-tehergépkocsikkal kapcsolatos mélyreható ismereteinknek köszönhetően a problémákra már azok bekövetkezte előtt fel tudjuk hívni a figyelmet.

  „A DAF technikusa tudásával és tapasztalatával meg tudja előzni a jármű lerobbanását. Nagyra értékelem, hogy hatékony segítséget nyújtanak a tehergépkocsik folyamatos üzemben tartásához.”

Ne tőlünk szerezze be.

Szerezze be ügyfeleinktől!

8.2

Ügyfélminősítés

1106

Márkakereskedések Európában

6798

Naponta szervizelt tehergépkocsik

Tevékenységünk

Idősebb DAF-tehergépkocsija van? Költségvetése méretétől függetlenül segítünk, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki tehergépkocsijából!

the right part for you

A megfelelő alkatrész a megfelelő időben

A termékek lehető legszélesebb választékát kínáljuk tehergépkocsijához. Eredeti DAF-alkatrészeket, de ha az ár a legfontosabb szempont, TRP-alkatrészek közül is választhat.

The smartest way to keep your costs down

A legokosabb módja a költségek csökkentésének

Csapatunk részletekbe menő ismeretei és tapasztalata, az általunk használt eszközök és az alkatrészek széles körű elérhetősége jóvoltából tehergépkocsija fenntartását hatékonyabban tudjuk végezni, így időt és pénzt takarítunk meg Önnek.

24/7 DAF International Truck Service

Nemzetközi DAF-szervizhálózat a hét minden napján, napi 24 órában

A DAF minden helyzetben, a hét minden napján, napi 24 órában rendelkezésére áll elismert nemzetközi szervizhálózatával. A segítség csupán egy telefonhívásra van Öntől, mi pedig elkötelezetten dolgozunk azért, hogy tehergépkocsija minimális késéssel újra visszatérhessen a forgalomba.

12-month warranty

12 hónap garancia a szerelési költségekre és az alkatrészekre

Annyira biztosak vagyunk a munkánk minőségében, hogy meghosszabbítjuk az alkatrészek saját garanciáját, és a teljes szerelési költségre is kiterjesztjük azt.

We reward loyalty

A hűség jutalmat érdemel

Használja ki speciális ajánlataink előnyeit. Az ajánlatokat kifejezetten a tehergépkocsi hatékony működésének biztosítására találtunk ki.

DAF márkakereskedők keresése

BETTER SERVICE BETTER DAF