Letöltés:

2019. február 12. | Eindhoven | DAF Trucks N.V.

A DAF átadta 2019-es Nemzetközi Év Márkakereskedője díját


Malagában (Spanyolország) rendezett Nemzetközi Márkakereskedői Találkozója (DAF International Dealer Meeting) alkalmával a tehergépkocsik, alkatrészek és pénzügyi szolgáltatások értékesítése terén elért élenjáró teljesítményéért, illetve kiemelkedő ügyfélelégedettségi eredményéért a holland De Burgh/LenGo társaságot tüntette ki a DAF a 2019-es DAF Nemzetközi Év Márkakereskedője („2019 DAF International Dealer of the Year”) díjával. A PACCAR Parts Europe Nemzetközi Év Márkakereskedője („PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year”) kitüntetést az egyesült királyságbeli F&G Commercials, míg a PACCAR Financial Europe Nemzetközi Év Márkakereskedője („PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year”) elismerését a lengyel TB Truck & Trailer Serwis Sp. z o.o. márkakereskedés nyerte el.

A 2019-es DAF Nemzetközi Év Márkakereskedője („2019 DAF International Dealer of the Year”) díjat Harry Wolters, a DAF Trucks elnöke (jobbra) és Richard Zink, a DAF értékesítési és marketingigazgatója (balra) Marco Lennardsnak, a LenGo Automotive Group részvényesének (középen) adta át
DAF-International-Dealer-of-the-Year-2019

A 2019-es DAF Nemzetközi Év Márkakereskedője („2019 DAF International Dealer of the Year”) díj

„A DAF Nemzetközi Év Márkakereskedője díj elnyerése szilárd elkötelezettséget kíván a kiváló szolgáltatás nyújtását célzó Service Excellence mellett, folyamatosan a teljes tevékenységre – nehéz- és középkategóriájú tehergépkocsik, kereskedelmi szolgáltatások, valamint a PACCAR Parts és a PACCAR Financial – összpontosítva” – hangsúlyozta Harry Wolters, a DAF Trucks elnöke, amikor bejelentette, hogy az eindhoveni (Hollandia) De Burgh/LenGo részesült a tekintélyes elismerésben.

Harry Wolters így folytatta: „Díjazottunknak új helyszínekbe invesztálva, valamint szervizrészlegén további szerelőállásokat létesítve és jól képzett szerelőket alkalmazva munkaóráinak és kapacitásának folyamatos növelésével és „elsőre jól” (first-time-right) eredményekkel lankadatlanul kell törekednie üzleti tevékenysége bővítésére, illetve az ügyfélelégedettség javítására. A De Burgh – a LenGo Automotive Group részeként – igazán kiváló teljesítményt nyújtott 2018 során. Valójában már sok évi kiemelkedő tevékenység áll mögötte, miközben továbbra is a DAF konstruktív és értékes márkakereskedője. Intelligens és jól képzett munkatársainak szenvedélye és erős elkötelezettsége a De Burgh kiváló ügyfélelégedettségi eredményeiben is tükröződik. Gratulálok egész csapatuknak!”

A 2019-es DAF Nemzetközi Év Márkakereskedője díjat Harry Wolters, a DAF Trucks elnöke Marco Lennardsnak, a LenGo Automotive Group részvényesének adta át.

A 2019-es PACCAR Parts Europe Nemzetközi Év Márkakereskedője („2019 PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year”) díj

„A Manchester, Huddersfield, Barnsley és Oldham városaiban egyaránt működő, egyesült királyságbeli F&G Commercials az ügyfeleknek a kiváló alkatrészellátás segítségével nyújtott lehető legszínvonalasabb szolgáltatás kiemelkedő példája” – kommentálta Dick Leek, a PACCAR Parts Europe vezérigazgatója. „A szakmában élenjáró alkatrészellátásnak és e-kereskedelmi megoldásoknak köszönhetően az F&G Commercials hatékonyan segíti a fuvarozókat a legmagasabb szintű üzemidő és hatékonyság elérésében. Az F&G Commercials emellett nyitott az új ötletekre és a PACCAR Parts kezdeményezéseire azügyfélelégedettség további növelése érdekében. Az új létesítmény-beruházások, az online rendelési rendszer bővítése, illetve a csoportszintű alkatrész-értékesítési menedzser és a csoportszintű TRP-értékesítési menedzser kinevezése egyaránt e magas fokon professzionális és ügyfélközpontú megközelítés részei.”

Huw Teasdale és Glenn Stevenson, az F&G Commercials ügyvezető igazgatói Dick Leektől, a PACCAR Parts Europe vezérigazgatójától vették át a 2019-es PACCAR Parts Europe Nemzetközi Év Márkakereskedője kitüntetést.

PACCAR-Parts-Dealer-of-the-Year-2019-03

 Huw Teasdale és Glenn Stevenson, az F&G Commercials ügyvezető igazgatói Dick Leektől, a PACCAR Parts Europe vezérigazgatójától (balra) vették át a 2019-es PACCAR Parts Europe Nemzetközi Év Márkakereskedője („2019 PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year”) kitüntetést


A 2019-es PACCAR Financial Europe Nemzetközi Év Márkakereskedője („2019 PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year”) díj

„A Van Tilburg-Bastianen Group részeként működő varsói (Lengyelország) TB Truck & Trailer Serwis Sp. z o.o. DAF-márkakereskedő jó okkal nyerte el a 2019-es PACCAR Financial Europe Nemzetközi Év Márkakereskedője elismerést” – tette hozzá Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója. „E márkakereskedőnk pontosan tudja, mit kell nyújtani az ügyfeleknek a sikeres tevékenységhez. A TB Truck & Trailer Serwis számára mindig az ügyfél az első, ennek megfelelően mindenkor a teljes körű szállítási megoldásokra összpontosítanak. Az eredmény pedig az adott feladatra legmegfelelőbb teherautó átadása, vonzó finanszírozási csomaggal, valamint optimális javítási és karbantartási szerződéssel.”

PACCAR-Financial-Dealer-of-the-Year

A 2019-es PACCAR Financial Europe Nemzetközi Év Márkakereskedője („2019 PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year”) díj nyertese a varsói (Lengyelország) TB Truck & Trailer Serwis. A képen Thomas Martin (balra) és Twan Verhoeven (jobbra), a TB Truck & Trailer Serwis ügyvezető igazgatói Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatójának (középen) társaságában láthatók.


A 2019-es PACCAR Financial Europe Nemzetközi Év Márkakereskedője kitüntetést Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója Thomas Martinnak és Twan Verhoevennek, a TB Truck & Trailer Serwis ügyvezető igazgatóinak adta át. 

A 2019-es Nemzetközi Díjak („International Awards”) mellett hat Aranydíj-nyertes („Gold Award Winner”) is elismerésben részesült kiváló összesített márkakereskedői teljesítményéért. A 2019-es Aranydíj-nyertes díjazottak: a Ciron Alençon (Franciaország), a Delcom (Puglia, Olaszország), a Mabesoa (Coruña-régió, Spanyolország), a Hiltl Fahrzeugbau (Türingia, Németország), a Centrako (Litvánia) és az ESA Trucks Polska (Nagy-Lengyelország, Lengyelország)


 

PACCAR-Parts-Dealer-of-the-Year-2019-03-Cut-out