Letöltés:

2017. december 15. | Eindhoven | DAF Trucks N.V.

Két rangos Commercial Fleet Awards díjat kapott a DAF


Nemrég a Commercial Fleet magazin díjátadó ünnepségén a zsűritagok és a magazin olvasói a DAF Trucks vállalatot jutalmazták az Év Tehergépkocsiflotta-gyártója és az új LF típust az Év Commercial Fleet Tehergépkocsija díjjal. Ez sorban a harmadik év, amikor a DAF ezt a két rangos díjat megkapta az Egyesült Királyságban.

Balról jobbra: Phil Moon, a DAF Trucks marketingmenedzsere, John Mabey, a PACCAR Financial képviselője, Adam Bates, a DAF Trucks UK flotta-alkatrészértékesítési vezetője, Ian Grant, a DAF Trucks flottaértékesítési igazgatója.
DAF Trucks receives Commercial Fleet Awards 2017 web
Ezek a díjak is kihangsúlyozzák a DAF teherautóinak és szolgáltatásainak kiváló minőségét, amely a legkisebb teljes birtoklási költséget és a legnagyobb szállítási hatékonyságot biztosítja ügyfeleinknek. „Ezek a díjak fontos elismerést jelentenek az Egyesült Királyság vezető flottaüzemeltetőitől és flottamenedzsereitől, valamint a Commercial Fleet magazin olvasóitól, akik nagyon jól ismerik az iparág igényeit” – jelentette ki Richard Zink, a DAF Trucks N.V. igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja. 

Év Tehergépkocsiflotta-gyártója 

A flottaüzemeltetőkből és flottaipari szakemberekből álló testület a DAF márkát tüntette ki az Év Tehergépkocsiflotta-gyártója díjjal. A zsűri hozzáfűzte: „A DAF folytatja innovációit, és mindegyik új tehergépkocsija esetében kiemelt szerepet kap a legkisebb teljes birtoklási költség biztosítása a kiváló üzemanyag-takarékosság, a nagyobb hasznos teherbírás, a meghosszabbított szervizintervallumok, a legmagasabb szintű megbízhatóság és a prémium-színvonalú vezetési élmény révén. 

Év Commercial Fleet Tehergépkocsija 
Az új DAF LF elosztó tehergépkocsi nyerte az Év Commercial Fleet Tehergépkocsija díjat a Commercial Fleet magazin olvasóinak szavazatai alapján. A szavazók kiemelték, hogy az LF biztosítja a legkisebb teljes birtoklási költséget, szűk a fordulási köre és kiváló kilátást nyújt, amelyeknek köszönhetően a gépkocsivezetők kedvence.

A Commercial Fleet Awards díjakat a Commercial Fleet Magazine vezető brit szaklap ítéli oda.