2016. december 21. | Eindhoven

A DAF 2016-os Commercial Fleet Awards díjakat kapott


Három rangos díjat is elnyert a DAF Trucks a Commercial Fleet Awards díjátadó ünnepségén: a DAF Trucks kapta az Év Tehergépkocsiflotta-gyártója díjat, a DAF LF típust választották a Legjobb Városi Árukiszállító Tehergépkocsinak, míg a DAF CF típus nyerte el a Legjobb Elosztó Tehergépkocsi díjat. Ez már sorozatban a második év, hogy a DAF Trucks Commercial Fleet Award díjat nyert az LF típussal, illetve megkapta az Év Tehergépkocsiflotta-gyártója díjat.

DAF LF 150 FA 4x2
DAF-LF-150-FA-4x2-21-12-2016

rmingham városában, a Hilton Metropole Hotelben rendezték meg a 2016-os Commercial Fleet Awards díjátadó ünnepséget. „Ezek a díjak rendkívül értékesek számunkra, mivel az iparág igényeit nagyon jól ismerő, vezető angol flottaüzemeltetők és flottamenedzserek elismerését tükrözik” – mondta Richard Zink, a DAF Trucks N.V. igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja. „A díjak alátámasztják teherautóink és szolgáltatásaink kiváló minőségét, amely hozzájárulva a legkisebb teljes birtoklási költség és a legnagyobb szállítási hatékonyság eléréséhez nap mint nap hasznot hoz ügyfeleinknek. Jó oka van tehát annak, hogy a DAF immár húsz éve sorozatban piacvezető az Egyesült Királyságban.”

Az Év Tehergépkocsiflotta-gyártója díj kapcsán a zsűri így fogalmazott: „A tehergépkocsik minőségétől az egyedülálló DAF ITS országúti segélyszolgálatig a DAF a professzionális flottaüzemeltetők minden igényét kielégíti. Ráadásul a márkakereskedői hálózat is arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki az ügyfeleit. A DAF az etalon a tehergépkocsi-iparban.”

A közelmúltban a DAF XF elnyerte az Év Flotta-tehergépkocsija és az Év Mester-tehergépkocsija díjat az Egyesült Királyságban, illetve Lengyelországban, míg a CF típust tüntették ki a Legjobb Elosztó Tehergépkocsi díjjal az Év Ír Tehergépkocsija választáson.

A Commercial Fleet Awards a vezető brit Commercial Fleet magazin kezdeményezése.

DAF-CF-440-FT-4x2-21-12-2016