Legutóbbi új teherautó átadásaink

 • Csehországban a DAF LF típust választották az Év Könnyű-tehergépkocsijának

  Csehországban a DAF Trucks LF típusát választották az Év TOP Könnyű-tehergépkocsijának. Üzemeltetők és járművezetők együttesen kiáltották ki a DAF LF típust a kedvenc elosztó tehergépkocsijuknak, köszönhetően „a kiváló dizájnjának, jó kilátásának és rendkívül kis üzemeltetési költségeinek”. Emellett a DAF CF Construction nyerte el az Év TOP Építőipari Tehergépkocsija díjat a „robusztusságával, nagy hasznos teherbírásával és kis üzemeltetési költségeivel”.

 • A DAF a Matexpo építőgép-kiállításon

  Először jelent meg kiállításon a 8x4-es FAW alváz

  Részt vesz a DAF a belgiumi Kortrijk városában 2019. szeptember 11. és 15. között nyitva tartó, kétévente megrendezett Matexpo építőgép-kiállításon, hogy bemutassa az építőipar szereplőinek a teljes körű és személyre szabott termék-, illetve szolgáltatáskínálatát. A DAF standján több más építőipari tehergépkocsi mellett az új CF FAW 8x4 is megtekinthető lesz, amely világújdonságként jelenik meg a Matexpo kiállításon.

 • A százezredik új generációs DAF CF és XF

  Legördült a gyártósorról a százezredik új generációs CF és XF tehergépkocsi a DAF Trucks eindhoveni üzemében. Korábban sohasem fordult még elő a vállalat történelmében, hogy ilyen gyorsan elérjék a százezres sorozatnagyságot. A százezredik járművet, amely egy DAF XF 450 4x2 FT Super Space Cab, ünnepélyes keretek között adták át a belgiumi Mol városában működő Groep Gheys cégcsoportnak.

 • Munkába állította első új DAF XF tehergépkocsiját a Pölöskei Italgyártó Kft.

  A kiváló minőségű szolgáltatás jegyében

  Augusztus elején egy új DAF XF 480 6x2 Space Cab pótkocsis szerelvényt szerzett be a Pölöskei Italgyártó Kft. saját árujának kiszállítására. A cég nagy hangsúlyt fektet logisztikai tevékenységének fejlesztésére, és ehhez a DAF márka kiváló partnernek bizonyult a flottában két éve üzemelő CF 410 6x2 tehergépkocsival szerzett tapasztalatok alapján.

 • Újabb DAF járművek a csapatban

  Egy-egy DAF XF 480 SSC nyerges vontatót vett át a Várda Garden 2001 Kft. és a Lili Transz Plusz Kft.

  Egyre nagyobb arányt képviselnek a DAF XF járművek a közösen, cégcsoportként tevékenykedő Várda Garden 2001 Kft. és Lili Transz Plusz Kft. flottájában a kedvező tapasztalatok hatására. A két cég ügyvezető igazgatói idén már három XF 480 Super Space Cab modellt állítottak munkába.

 • Három évtized a DAF-fal

  Idén már harminc új DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontatót szerzett be a K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft.

  Közel harminc évvel ezelőtt szerezte be első DAF tehergépkocsiját az idén 30 éves K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft., és a cég azóta is rendületlenül kitart a holland márka mellett. A folyamatosan fejlődő és egyre színesebb profilú vállalkozás idén már harminc új DAF XF 480 Super Space Cab vontatót vett át, ezek egyikét éppen a Hungaroringen tartott kamion-Európa-bajnokság hétvégéjét kísérő Kamionfesztiválon.

 • Hatékony vezércsere

  Kiss Dávidot Szentpáli-Gavallér Péter váltja a DAF Hungary Kft. és a Hungarotruck Kft. élén

  Kiss Dávid, a DAF Hungary Kft. és a Hungarotruck Kft. ügyvezető igazgatója 2019. július 1-jétől átadja posztját Szentpáli-Gavallér Péternek, aki az elmúlt két évben a PACCAR cégcsoport ausztráliai leányvállalatánál ért el szép sikereket. Kiss Dávid pedig a PACCAR Parts Europe értékesítési igazgatójaként folytatja pályafutását.

 • A 2019-es „Év Flottateherautója” díjban részesült a DAF XF

  A DAF XF elnyerte a tekintélyes MT Awards 2019-es „Év Flottateherautója” („Fleet Truck of the Year 2019”) kitüntetését az Egyesült Királyságban. Az elismerés számos európai ország csúcsdíjait követte a piacvezető tehergépkocsi-sorozat számára.

 • Egy új DAF CF 480 FAQ mobilsiló-állító tehergépkocsit vett át a Steyrer-Sped Kft.

  Sorozatgyártású specialitás

  Miután a 2017-ben munkába állított, rendkívül különleges DAF CF 460 FAQ Space Cab 8x2/6 mobilsiló-állító tehergépkocsival meggyőző tapasztalatokat szerzett az ömlesztett építőanyagok fuvarozására szakosodott Steyrer-Sped Kft., idén júniusban átvett egy ugyanilyen járművet, azonban már az új generációs, 480 lóerős motorral.

 • Újszerű DAF First Choice tehergépkocsik teljes körű garanciával

  Most minden négy évnél újabb First Choice DAF-tehergépkocsi alapfelszereltségként teljes körű gyártói garanciával rendelkezik, a futásteljesítményre vonatkozó korlátozás nélkül. Ez az egész piacon egyedülállónak számító ajánlat nagyszerűen tükrözi a DAF iparágvezető minőségét.