Legutóbbi új teherautó átadásaink

 • Egy új DAF CF 480 FAQ mobilsiló-állító tehergépkocsit vett át a Steyrer-Sped Kft.

  Sorozatgyártású specialitás

  Miután a 2017-ben munkába állított, rendkívül különleges DAF CF 460 FAQ Space Cab 8x2/6 mobilsiló-állító tehergépkocsival meggyőző tapasztalatokat szerzett az ömlesztett építőanyagok fuvarozására szakosodott Steyrer-Sped Kft., idén júniusban átvett egy ugyanilyen járművet, azonban már az új generációs, 480 lóerős motorral.

 • Újszerű DAF First Choice tehergépkocsik teljes körű garanciával

  Most minden négy évnél újabb First Choice DAF-tehergépkocsi alapfelszereltségként teljes körű gyártói garanciával rendelkezik, a futásteljesítményre vonatkozó korlátozás nélkül. Ez az egész piacon egyedülállónak számító ajánlat nagyszerűen tükrözi a DAF iparágvezető minőségét.

 • Beigazolódott dicséretek

  Már tíz DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontató üzemel a Sped-Pack Logistics Kft. flottájában

  Tavaly szerezte be első DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontatóit a Sped-Pack Logistics Kft., amely a kedvező tapasztalatok hatására idén májusban hat ilyen modellt állított munkába. Így már tíz új generációs XF dolgozik a járműipari beszállítást végző vállalkozás flottájában.

 • Két DAF CF Electric a németországi Rhenus Logistics számára

  Két tisztán elektromos hajtásrendszerű nyergesvontatót adott át a DAF Trucks Németországban a Contargo társaságnak, amely a vezető nemzetközi Rhenus Group teljes tulajdonú leányvállalata. A VDL elektromos hajtástechnikájával szerelt DAF CF Electric modellek a német Alsó-Rajna-régió belső szárazföldi termináljai körüli konténerszállításban dolgoznak majd. A Contargo által átvett két tehergépkocsi az első két Németországban üzembe helyezett DAF CF Electric, egyben a széleskörű közúti tesztprogram hatodik és hetedik járműve.

 • A DAF Trucks keresi Magyarország legjobb tehergépkocsi-vezetőjét

  A Nemzetközi DAF Járművezető Bajnok keresése megkezdődött

  Ki Magyarország legjobb tehergépkocsi-vezetője? És ki a legjobb Európában – és azon túl? A 2019-es DAF Járművezető Versenyen majd eldől mindez az elkövetkező hónapokban. A 28 országban megrendezett verseny csúcspontja a látványos nemzetközi döntő lesz idén szeptemberben, ahol eldől, hogy melyik gépkocsivezető érdemli ki a 2019-es Nemzetközi DAF Járművezető Bajnok címet.

 • 200 millió eurós beruházást hajt végre a DAF a westerlói fülkegyárában

  Nem kevesebb mint 200 millió eurót szándékozik beruházni a DAF a belgiumi Westerlo városában működő fülkegyárába, hogy felkészüljön a jövő termelési volumenére, ugyanis a gyártó világszerte egyre sikeresebb. A DAF ezt a hírt április 23-án jelentette be Philippe Muyters flamand munkaügyi, gazdasági és innovációs miniszter látogatása során.

 • A PACCAR Preston Feight urat nevezte ki elnök-vezérigazgatónak

  A PACCAR Inc április 18-án bejelentette, hogy a vállalat igazgatótanácsa Preston Feight urat választotta meg elnök-vezérigazgatónak (CEO) 2019. július 1-jei hatállyal. Feight urat az igazgatótanács tagjai közé is beválasztották, ugyanilyen dátumú hatályba lépéssel. Preston Feight jelenleg a PACCAR alelnöke, és Ron Armstrongot követi pozíciójában, aki 2014 áprilisa óta töltötte be a vállalat elnök-vezérigazgatói posztját. Ron Armstrong 2019. június 30-án nyugdíjba vonul a vállalattól és az igazgatótanácsból. Mark Pigott továbbra is marad ügyvezető elnök, és a későbbiekben is stratégiai tanácsadást nyújt a vállalatnak.

 • A DAF bővíti építőipari szegmensének kínálatát

  Új változatú alvázak, új tengelyek

  Annak érdekében, hogy a DAF Trucks az üzemeltetőket még inkább az igényeik szerint kialakított járművekkel láthassa el, új járműkonfigurációkkal, például a dupla hajtású ikertengellyel és kormányzott hátsó követőtengellyel szerelt 8x4 hajtásképletű alvázzal bővíti kínálatát. A DAF bevezet egy 10 tonnás első tengelyt, illetve egy teljesen új 7,5 tonnás emelőtengelyt is. Az új termékek igazolják, hogy a DAF bővíteni kívánja termékkínálatát az alvázas szegmensben – legfőképpen az építőipari járműveket szem előtt tartva.

 • Elkészült a DAF CF 480 8x4 billenőfelépítményes statikus demojármű

  Élmény vele a munka

  Idén várhatóan tovább erősödik az építőipar hazánkban, így a billencs-tehergépkocsik iránt is nagy a piaci érdeklődés. A Hungarotruck Kft. ezért elkészítette DAF CF 480 8x4 demojárművét lengyel KH-Kipper billenőfelépítménnyel felszerelve, hogy az érdeklődők testközelből is megismerkedhessenek a holland márka építőipari teherautóinak sajátosságaival. Tapasztalt billencses gépkocsivezető közreműködésével már bányában is ízelítőt adott képességeiből a jármű.

 • Transemex újabb 10 db DAF XF beszerzése

  Gazdaságos megújulás

  A törökországi fuvarozás specialistájának számító Transemex Kft. ismét a DAF vontatóit választotta flottája korszerűsítésekor. A cég ezúttal tíz darab XF vontatót szerzett be, elsősorban gazdaságossági szempontok és a sofőrök elvárásainak figyelembevételével.