DAF-XF-anniversary

DAF XF 90th Anniversary Edition


Különleges kiadás, egy különleges évforduló alkalmából

A 90. évfordulónk megünneplése alkalmából egyedülálló lehetőséget kínálunk arra, hogy Öné legyen az új, díjnyertes XF (FT 4x2/FTG 6x2) tehergépkocsink exkluzív, limitált kiadású változata.
A különleges tehergépkocsik külső kialakítása egyedülálló és stílusos, belsejük luxuskivitelű, és gyárilag is teljes felszereltséggel rendelkeznek. A hajtáslánc része a csúcskategóriás MX-13-as, 530 lóerős motor.

A régies és az ultramodern stílus kombinációja

A limitált kiadású tehergépkocsi különleges külsőt érdemel. Ezért is tettünk meg mindent az elsőosztályú kialakításért, amit mindenki irigyelhet.
DAF XF anniversary

Festett hűtőrács csíkok

A különleges és modern megjelenésért a vízszintes hűtőrácscsíkok színe megegyezik a fülke színével (fekete verzió esetén kék).
DAF XF anniversary

Különleges csíkozás

A különleges kiadás azonnal felismerhető a kabin elülső, oldalsó és hátulsó részén, valamint az oldalsó védőlemezeken található különleges csíkozásáról.

Nagyfokú kényelem, és hozzá illő stílus

Az új XF tehergépkocsik az általuk nyújtott kiváló járművezetői kényelemről híresek. A különleges, 90. évforduló alkalmából megjelenő kiadásoknál új szintre emeltük a luxuskivitelt és külső megjelenést. A pazar, korábban opcionálisan rendelhető, konyak színű Exclusive belső kárpitozás most az alapfelszereltség részét képezi. A felszereltség részét képezik a rendkívül kényelmes, bőrbevonatú karfával szerelt Xtra Leather Air ülések, egy Xtra Comfort matrac, valamint az Exclusive bőrbevonatú kormánykerék és ajtóborítólemezek. Mindez elsőrangú stílust és kényelmet biztosít.

 

Többet szeretne tudni erről az évfordulós modellről? Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi DAF-márkakereskedővel.

Gift set

Luxusajándék-készlet

A 90.évforduló alkalmából kiadott XF tehergépkocsik mellé luxusajándék-készlet is jár, mely tartalmaz egy 100%-os bőr utazótáskát bőr címkével, egy strapabíró, de stílusos kabátot, egy egyéni bőrdobozos Waterman tollat, egy bőr hitelkártyatartó tárcát és egy, a 90. Évforduló alkalmából készült rajzot.

ITOY

Az év nemzetközi tehergépkocsija

A 90. évfordulós kiadás XF-ként érhető el, amely típus első helyet ért el – az új CF típussal együtt – „A 2018-as év nemzetközi tehergépjárműve” versenyen. A zsűri megjegyzése szerint a szállítási hatékonyság terén ezek a tehergépkocsik a legjobbak.
Mit mondhatnánk még?