DAF-XF-anniversary

DAF XF 90th Anniversary Edition


Különleges kiadás, egy különleges évforduló alkalmából

A 90. évfordulónk megünneplése alkalmából egyedülálló lehetőséget kínálunk arra, hogy Öné legyen az új, díjnyertes XF (FT 4x2/FTG 6x2) tehergépkocsink exkluzív, limitált kiadású változata.
A különleges tehergépkocsik külső kialakítása egyedülálló és stílusos, belsejük luxuskivitelű, és gyárilag is teljes felszereltséggel rendelkeznek. A hajtáslánc része a csúcskategóriás MX-13-as, 530 lóerős motor.

A régies és az ultramodern stílus kombinációja

A limitált kiadású tehergépkocsi különleges külsőt érdemel. Ezért is tettünk meg mindent az elsőosztályú kialakításért, amit mindenki irigyelhet.
DAF XF anniversary

Festett hűtőrács csíkok

A különleges és modern megjelenésért a vízszintes hűtőrácscsíkok színe megegyezik a fülke színével (fekete verzió esetén kék).
DAF XF anniversary

Különleges csíkozás

A különleges kiadás azonnal felismerhető a kabin elülső, oldalsó és hátulsó részén, valamint az oldalsó védőlemezeken található különleges csíkozásáról.

Nagyfokú kényelem, és hozzá illő stílus

Az új XF tehergépkocsik az általuk nyújtott kiváló járművezetői kényelemről híresek. A különleges, 90. évforduló alkalmából megjelenő kiadásoknál új szintre emeltük a luxuskivitelt és külső megjelenést. A pazar, korábban opcionálisan rendelhető, konyak színű Exclusive belső kárpitozás most az alapfelszereltség részét képezi. A felszereltség részét képezik a rendkívül kényelmes, bőrbevonatú karfával szerelt Xtra Leather Air ülések, egy Xtra Comfort matrac, valamint az Exclusive bőrbevonatú kormánykerék és ajtóborítólemezek. Mindez elsőrangú stílust és kényelmet biztosít.

 

Gift set

Luxusajándék-készlet

A 90.évforduló alkalmából kiadott XF tehergépkocsik mellé luxusajándék-készlet is jár, mely tartalmaz egy 100%-os bőr utazótáskát bőr címkével, egy strapabíró, de stílusos kabátot, egy egyéni bőrdobozos Waterman tollat, egy bőr hitelkártyatartó tárcát és egy, a 90. Évforduló alkalmából készült rajzot.

Többet szeretne tudni erről az évfordulós modellről? Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi DAF-márkakereskedővel.

ITOY

Az év nemzetközi tehergépkocsija

A 90. évfordulós kiadás XF-ként érhető el, amely típus első helyet ért el – az új CF típussal együtt – „A 2018-as év nemzetközi tehergépjárműve” versenyen. A zsűri megjegyzése szerint a szállítási hatékonyság terén ezek a tehergépkocsik a legjobbak.
Mit mondhatnánk még?