Az év nemzetközi tehergépkocsija


Az új DAF CF és XF

Az új dimenzió


A DAF új CF és XF modelljei teljesen új erőátviteli rendszerrel rendelkeznek, amelyet kiegészít a rendkívül hatékony sebességváltó és hátsó tengely. Az új, kompakt emisszió-utókezelő rendszerrel, a kifinomult szoftverrel és az aerodinamikai optimalizálással együtt ezek az újítások jobb üzemanyag-takarékosságot és 7%-al alacsonyabb CO2-kibocsátást eredményeznek.

 • New CF Lineup

  Az új CF


  Egy sokoldalú mindenes. Az ideális tehergépjármű alkalmazások sokaságához: az építőipartól az áruterítésig. Strapabíró, erős és hatékony. Minden szállítmányozási igényhez testre szabott megoldást kínál.

  További tudnivalók
 • New xF Lineup

  Az új XF


  A mérce a hosszútávú szállításban. Nagy teljesítményű PACCAR motorjaival, átgondolt alvázával, tetszetős külső formatervezésével és a tágas belterével maximális szállítmányozási teljesítményre tervezve.

  További tudnivalók

Miért a DAF új CF és XF modelljei nyerték el az „Év nemzetközi tehergépkocsija 2018” címet?

 

Gianenrico-griffini 

Gianenrico Griffini a következőképp foglalta össze a zsűri véleményét: az új CF és XF modellek kiadásával a DAF olyan közepes és nehéz tehergépkocsikat gyárt, amelyek teljesen új dimenzióba helyezik a hajtáslánc energiahatékonyságát és az általános teljesítményt. A DAF-csapat joggal lehet büszke ezekre az úttörőnek számító tehergépkocsikra!

 

 

További tudnivalók

7% lower

Mi a győztes titka?

A CF és XF típus számos kiemelt területen a legmagasabb pontszámot kapta, amivel újabb szintre emelték a hajtáslánc hatékonyságot és az általános teljesítményt. Minden csepp üzemanyag maximális kihasználásával a CF és az XF is vezető helyen áll a szállítási hatékonyságban. További részletek

Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi DAF-márkakereskedővel