DAF márkakereskedői hálózat

DAF-worldwide-940

A DAF márkát Európa-szerte mintegy 1000 kereskedő képviseli

Európa egyre inkább egységes piaccá alakul, amelyben egyre több szállítócég működik nemzetközi szinten. Egy egységes márkakereskedői hálózat képes a legjobban kiszolgálni a szállítókat, bárhol is legyenek Európában.

És ez nem csak az új és használt járművek megvásárlására, hanem a szervizelésre és az alkatrészek értékesítésére is vonatkozik. A DAF márkakereskedői hálózat minőségi szervezet egy minőségi termék hátterében.

A DAF márkát Európa-szerte mintegy 1000 kereskedő képviseli, köztük DAF Truck Sales Dealers™ (kamionértékesítők) és DAF Service Dealers™ (szervizműködtetők) – van, aki mindkét feladatot végzi. Az egy helyen elérhető teljes körű szolgáltatás alapelve azt jelenti, hogy minden, a flottához szükséges egy helyen elérhető: vásárolhat új vagy használt kamiont, választhat finanszírozási megoldást, köthet karbantartási és javítási szerződést, vehet alkatrészt és tartozékokat, karbantartó eszközt, vagy egyéb összetevőt (hátsó emelőt, hűtőaggregátort, darut).

DAF márkakereskedők keresése

DAF Service Partners™

DAF Service Partners™

DAF-service-dealer-490 A DAF Service Partners™ hálózat a karbantartási és javítási kérdések szakértőiből áll. Rendelkeznek a legújabb DAVIE XD diagnosztikai berendezésekkel, alkalmazottaik jól képzettek. Már gyártmányú kamionok karbantartási és javítási kérdéseiben is tudnak segíteni. A DAF Service Partners™ helyszíneken a TRP program keretében univerzális alkatrészválaszték található. Ha maga végzi a flotta karbantartását, a DAF márkakereskedő akkor is a segítségére lehet. DAF alkatrészeket, műhelyben használatos fogyóeszközöket, szerszámokat valamint pótkocsi-, hátsóemelő- és karosszéria-alkatrészeket szállíthat.


Service Support

DAF Service Support Points™

DAF-service-support-points-490A DAF Dealers™ és DAF Service Partners™ mellett néhány országban DAF Service Support Points™ (szerviztámogató központ) is található: ezek a DAF Service Partners™ tevékenységével összefüggésben foglalkoznak a karbantartási és javítási igényekkel.


Coach and Bus

DAF Coach & Bus Service Partners™

DAF-coach-bus-service-dealer-490A DAF 150 tagból álló DAF Coach & Bus Service Dealers (buszellátó szervizek) hálózata az európai főútvonalak mentén terül el. Feladatuk a speciális összetevők karbantartása és javítása (például mellékhelyiségek, étkezők vagy fedélzeti audio- és videoeszközök).

DAF Dealers™

DAF Dealers™

DAF-truck-sales-dealer-450A DAF Dealers™ hálózat az új és használt járművek értékesítésével foglalkozik. Az értékesítők szállítási szakértők, akik a legkorszerűbb szoftverek és kiterjedt tudásuk és tapasztalatuk alapján pontosan meg tudják határozni az adott célhoz szükséges specifikációt. Mikor ez megvan, a jármű közvetlenül megrendelhető a DAF eindhoveni központjából. A megrendelés állapota és a jármű kiszállítási ideje online módon követhető.